Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.35

BETANO

Ziua de miercuri ne propune o oferta destul de tentanta cu numeroase evenimente, iar cum majoritatea campionatelor si cupelor se apropie usor, usor de final incep sa apara si rezultatele logice. Pentru astazi am selectat cinci partide destul de logice in care cred ca deznodamantul ar trebui sa ne fie favorabil

FC Porto - Maritimo Funchal si Portimonense SC - SL Benfica sunt cele doua partide importante din Portugalia care le au ca protagoniste pe cele mai titrate echipe din aceasta tara. Porto si Benfica nu au inceput deloc bine sezonul de dupa pandemie, insa pentru ”vulturi” a fost de bun augur deoarece au preluat conducerea, chiar daca se afla la egalitate de puncte cu Porto. Ma astept azi la victorii clare a celor doua formatii.

cota2.ro

LKS Lodz - Jagiellonia Bialystok se joaca diseara, iar oaspetii sunt aproape calificati in Play-Off insa matematic ar mai fi sanse sa fie scosi de acolo. Consider ca in acest meci cu lanterna rosie ar trebui sa scoata cel putin un rezultat de egalitate si sa duca echipa in primele 8.

Wolfsberger AC - TSV Sparkasse Hartberg e unul dintre meciurile pe care le avem azi in Play-Off-ul din Austria. Gazdele sunt o nuca destul de tare si o stiu multe echipe, chiar si din Europa. Cei de la Wolfsberger trag tare pentru locul doi, loc ce duce in UEFA Champions League insa Rapid Viena si LASK Linz sunt pe urmele lor. Ar trebui sa profite azi cand cele doua au meci direct, iar un meci nul cumulat cu o victorie a celor de la Wolfsberger, ar duce-o pe acesta cu un pas mai aproape de obiectiv.

FC Bayern München - Eintracht Frankfurt este a doua semifinala din Cupa Germaniei, dupa ce aseara Leverkusen a trecut la scor de forfeit de Saarbrucken. Ma astept la spectacol mai ales ca acum trei saptamani cele doua echipe s-au intalnit si au oferit un meci cu sapte reusite. Eu v-am si analizat partida pe lart si o puteti gasi AICI!

Acest bilet este jucat la Betano, iar daca nu ai cont iti recomand sa-ti deschizi unul AICI!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Porto vs Maritimo Funchal
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.37
Portimonense SC vs SL Benfica
Pronostic:
2
Cota
1.45
LKS Lodz vs Jagiellonia Bialystok
Pronostic:
X2
Cota
1.43
Wolfsberger AC vs TSV Sparkasse Hartberg
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.45
FC Bayern München vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.30
Cota finala: 5.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro