Ponturi Pariuri Fotbal Lokomotiv Tashkent vs Al Duhail

BETFAIR SPORTSBOOK

Lokomotiv Taskent este pe locul 3 în grupă, dar are avantajul că 2 din următoarele 3 meciuri le va disputa pe teren propriu. Gruparea din Uzbekistan este pentru al treilea an consecutiv în grupele Ligii Campionilor AFC, deci a acumulat suficientă experiență în competiție.

Oaspeții de azi, Al Duhail din Qatar, trec printr-o formă excelentă, cu 9 victorii consecutive de la începutul lunii Februarie, iar în ultimele 10 meciuri oficiale disputate au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri! IMPRESIONANT!

cota2.ro

Meciul tur s-a terminat cu 5 goluri și nu este exclus să avem parte de un scenariu asemănător și azi.

De aceea, voi miza pe linia de handicap asiatic over 3.25 goluri, ceea ce înseamnă că avem nevoie de minim 4 pentru a câștiga pariul, iar dacă se marchează fix 3, pierdem doar jumătate din miză!

Evident ă voi plasa pariul la Betfair Exchange, locul unde am cele mai bune cote disponibile, puteți face comparație cu absolut orice casă!

Ca să vă ajut, vă dau link direct către această piață, pentru că sunt foarte mulți care nu știu să caute pe Betfair...practic ajungeți direct în piața respectivă, trebuie doar să vă logați și să plasați pariul:

Dacă intrați de pe desktop click aici pentru a ajunge direct în piața pariului

Dacă intrați de pe mobil click aici pentru a ajunge direct în piața pariului


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Lokomotiv Tashkent vs Al Duhail
Pronostic:
over 3.25 goluri
Cota
2.04
1/2
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro