Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.20

Superbet

Liderul Sparta Praga primește vizita penultimei clasate, Opava, într-un meci care nu ar trebuie să curgă decât într-o singură direcție. Sparta Praga are 8 puncte peste cea de a doua clasată Plzen și pare favorită certă în lupta pentru titlu. Pe teren propriu a înregistrat 12 victorii din 14 posibile, celelalte două meciuri terminânduse la egalitate, marcând 34 de goluri și încasând doar 3.

Opava are o singură victorie în deplasare în acest sezon, a ,, reusit" să acumuleze 7 puncte și are un golaveraj ce nu-i dă prea mari speranțe 6-28.

cota2.ro

Văd o victorie clară a favoriților, aceștia încercând să își asigure victoria încă de la pauza.

Dragonii au pierdut primul loc la golaveraj după înfrângerea din etapa trecută și nu-și mai permit pași greșiți în lupta pentru titlu. Sergio Conceicao a fost reconfirmat în funcția de antrenor și nu are alta varianta în acest meci decât victoria.

Acasă, Porto este o fortăreață, câștigând 10 meciuri, pierzând 1,cu Braga și remizând o data, cu Rio Ave.

Maritimo începe să simtă răsuflarea lui Portimonese în ceafă, care după victoria de etapa trecută s-a apropiat la 6 puncte de oaspeții de astăzi și încă speră la salvarea de la retrogradare.

În deplasare, Maritimo a strâns doar 10 puncte în 12 etape, marcând doar de 6 ori, cel mai slab atac din campionat în meciurile din deplasare.

Porto nu are altă variantă decât victoria.

Bayer urmărește calificarea în a-3- a finala consecutiva în cupa și totodată a - 8-a din ultimii 11 ani. Șansele sunt de partea sa, valoarea jucătorilor și forma arătată de la reluarea campionatului fiind de partea sa.

Bayern o să folosească o formula standard, atacul fiind condus de Muller și Lewandowski, care sunt suspendați pentru partida din weekend cu Gladbach.

De cealaltă parte, inconstanța pare să fie cuvântul de ordine la Frankfurt, care a mai comis-o o dată , pierzând etapa trecută pe teren propriu cu Freiburg. Fernandes și Paciencia sunt accidentați, în timp ce Kostic este suspendat.

Ultima partidă dintre cele două, a avut loc acum 2 saptamani și s-a încheiat cu un neverosimil 5-2. De obicei în meciurile celor doua iese mai mereu spectacol și ma aștept la asta și în acest meci. Cel puțin un gol marcat pe repriza pare un pariu cu destul de multe șanse de reușită.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sparta Praga vs Opava
Pronostic:
1 pauza/1 final
Cota
1.50
FC Porto vs Maritimo
Pronostic:
1
Cota
1.20
Bayern vs Frankfurt
Pronostic:
I1+/II1+
Cota
1.22
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro