Ponturi Pariuri Fotbal FC Sevilla vs Betis Sevilla

BETFAIR SPORTSBOOK

Dragilor, se reia și La Liga, iar în această seară de la ora 23:00, avem un prim meci foarte interesant, un adevărat derby: FC Sevilla vs Betis.

Doar două înfrângeri are Sevilla pe propriul teren în acest sezon, ultima fiind în Decembrie împotriva lui Villareal, aceasta fiind chiar singura din ultimele 11 etape disputate pe Ramon Sanchez Pizjuan, unde a înregistrat 5 succese în ultimele 6 confruntări cu rivala Betis, care în ultimele 6 deplasări din campionat nu a bifat nicio înfrângere.

cota2.ro

Sevilla a marcat minim 2 goluri în ultimele 4 partide consecutive de campionat, iar ultima dată când a reușit să înscrie minim 2 în 5 partide consecutive a fost în Octombrie 2018.

Un aspect foarte important este acela că Lucas Ocampos a reușit să marcheze în ultimele 4 partide consecutive și ar putea deveni primul jucător care înscrie în 5 meciuri de primă ligă consecutive pentru FC Sevilla de la Alvaro Negredo (2011) încoace.

Antrenorul lui Betis, Joan Francesc Ferrer „Rubi” nu are nicio victorie în ultimele 5 meciuri pe care le-a condus de pe bancă împotriva Sevillei, pierzând 4 dintre ele.

S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 5 meciuri de campionat ale gazdelor de azi, la fel ca în ultimele 3 ale oaspeților, dar și în 5 din ultimele 6 partide directe dintre cele două echipe.

Arbitrul partidei este Antonio Mateu Lahoz, cu o medie de 6.4 cartonașe per meci. Din punct de vedere al cartonașelor, am putea să ne așteptăm la durități, că doar deh...e derby...ciomăgeală.

Sevilla este echipa cu cea mai mare medie de cornere obținute per meci din La Liga, cu 6.04, în timp ce Betis are o medie de 5.41 ”încasate”.

Luând în calcul tot ce v-am povestit aici despre goluri, cornere și cartonașe, eu mizez pe o cotă de 2.10 pe care am descoperit-o în Betfair Sportsbook, în cadrul cotelor speciale pentru această partidă și anume: minim 3 goluri în meci, minim 4 cartonașe și minim 6 cornere


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Sevilla vs Betis Sevilla
Pronostic:
minim 3 goluri, 4 cartonașe, 6 cornere
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro