Ponturi Pariuri Fotbal Juventus Torino vs AC Milan

BETFAIR SPORTSBOOK

Juventus Torino - AC Milan

Meciurile din Italia se reiau cu un super-duel intre Juventus si AC Milan. Duelul din Cupa Italiei e cu atat mai spectaculos deoarece meciul tur s-a terminat 1-1, iar meciul e deschis oricarui rezultat. In ultimele sapte partide directe jucate pe stadionul celor de la Juventus, AC Milan a plecat infranta de fiecare data. Aceasta perioada de pandemie cu siguranta a afectat cluburile insa l-am putut observa pe Cristiano Ronaldo cat de pregatit fizic este si consider ca e un pericol urias pentru poarta oaspetilor.

Pentru acest meci am ales Betfair, dar nu Exchange si nu pariuri asiatice. Am mers de data aceasta la Sportsbook, acolo unde Betfair ne propune la majoritatea meciurilor importante si nu numai, ”combo-uri englezesti”. Pariul care mi-a sarit in ochi are o cota de 1.91 si o sa vi-l detaliez in cateva randuri. Pariul selectat este: ”Juventus înscrie minim 1 gol + Juventus are minim 5 cornere + AC Milan are minim 2 cartonașe.

cota2.ro

Incepem cu golurile celor de la Juventus. Statistica ne ofera un lucru scurt si la obiect: Juventus a marcat in toate meciurile de acasa din acest sezon de Serie A. Avand in vedere acest lucru, consider ca vor reusi si azi sa marcheze. Trecem la cornere acolo unde ”Batrana Doamna” a obtinut peste 4.5 lovituri de colt in 77% din meciurile de acasa din acest sezon, mai exact in 10 din cele 13 meciuri jucate. Ultima statistica e legata de cartonasele celor de la AC Milan. ”Rossonerii”, in 92% din meciurile jucate in deplasare, mai exact in 12 din cele 13 meciuri, au incasat cel putin doua avertismente. Consider ca intr-un ”derby” cu Juventus vor bifa lejer acest ”target”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus Torino vs AC Milan
Pronostic:
Juventus înscrie minim 1 gol + Juventus are minim 5 cornere + AC Milan are minim 2 cartonașe
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro