Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.11

BETANO

Derby la Torino, însă doar pe foaie căci Milan este de câțiva ani doar o umbră a echipei care impresiona atât în Italia cât și în Europa. Lăsând la o parte incertitudinea dată de această perioadă de pauză , torinezii sunt favoriți clar să -si continue aventura pentru a 14-a cupă din palmares.

Juventus are aproape tot lotul valid, Higuain și Chiellini nu vor fi totuși forțați în partida din această seară, dar Dybala și Cristiano promit spectacol.

cota2.ro

De cealaltă parte, Milan nu se află într-o situație prea buna pentru club. Situația pe banca tehnica este în aer, Pioli fiind foarte aproape de a fi înlocuit, în timp ce viitorul mai multor fotbaliști importanți este incert. Pentru acest meci, rossonerii nu se pot baza pe Ibrahimovic, Castillejo și Hernandez care sunt suspendați.

În cupă, oaspeții nu au mai câștigat cu torinezii din 1985, iar în ultimele 11 partide directe, Juventus a câștigat de 9 ori.

Sunt de părere ca oaspeții nu pot avea pretenții la finală dar ținând cont ca este primul meci după o pauza destul de mare aleg varianta mai sigura, Juventus merge mai departe.


Pentru al doilea pronostic mergem în Danemarca, acolo unde Esbjerg și Randers se lupta pentru menținerea în prima liga. Randers are o medie de 2.4 goluri pe meci, în timp ce Esbjerg se lauda cu 2.5 goluri pe meci. În ultimele 10 partide oficiale, în meciurile lui Esbjerg s-a depășit de 9 ori baremul de 1.5 goluri, în timp ce oaspeții de astăzi au depășit acest barem de 8 ori. Ultimele 5 meciuri direct au fost de asemena peste 1,5. Vad așadar o partida cu goluri, cel puțin doua fiind suficiente pentru ca pariul sa fie câștigător.

Varazdin și Rijeka se întâlnesc astăzi într-un meci foarte interesant din prima ligă croată. Calculele sunt simple, cu o victorie în deplasare, Rijeka trece peste Hajduk Șplit și ajunge pe 2,loc ce asigura calificarea în preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce Varazdin, cu o victorie astăzi, trece peste Istra 1961 și - i cedează acesteia locul de baraj pentru menținerea în prima ligă. Ultimele 25 de meciuri directe s-au terminat cu cel puțin doua goluri marcate, asa ca peste borna de peste 1.5 goluri în meci nu ar trebui sa fie prea greu de atins.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus Torino vs Ac Milan
Pronostic:
Se califica 1
Cota
1.30
Esbjerg vs Randers
Pronostic:
P 1.5
Cota
1.33
Varazdin vs Rijeka
Pronostic:
P 1.5
Cota
1.22
Cota finala: 2.11
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro