Ponturi Pariuri Fotbal RCD Mallorca vs FC Barcelona

BETFAIR EXCHANGE

RCD Mallorca - FC Barcelona

Mallorca si Barcelona inchid ziua de sambata din La Liga cu duelul de la ora 23:00. Catalanii dau o lupta de la distanta cu Real Madrid pentru titlu, iar Mallorca se lupta din rasputeri sa evite retrogradarea. Nu stiu acum daca gazdele pot obtine ceva astazi, insa e cert ca Barcelona nu prea se descurca de minune in deplasare. Totusi, dupa o astfel de pauza ma astept la o pofta de joc a lui Messi si co. Suarez a revenit si el dupa accidentare, iar tripleta MSG isi poate face de cap astazi. In ultimele 11 intalniri directe, Barcelona i-a strapuns cel putin o data poarta celor de la Mallorca si cred ca azi o sa se intample la fel. Meciul tur ne-a oferit numai putin de 7 goluri, catalanii reusind la acea vreme sa se impuna cu scorul de 5-2. Singurul pericol al gazdelor il reprezinta atacantul croat, Ante Budimir care a reusit sa marcheze de numai putin de 9 ori. Nu se compara nici pe departe atacul gazdelor cu cel al oaspetilor care a reusit in acest sezon numai putin de 38 de goluri. Consider ca acest meci o sa fie la indemana Barcelonei.

cota2.ro

Pentru pariu am mers la Betfair Exchange unde mi-a sarit in ochi handicapul asiatic de -1.75 pe favoriti. Barcelona nu are voie sa faca pasi gresiti si cred ca azi pot invinge destul de clar.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
RCD Mallorca vs FC Barcelona
Pronostic:
FC Barcelona -1.75 AH
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro