Ponturi Pariuri Fotbal FC Voluntari vs Academica Clinceni

BETFAIR EXCHANGE

FC Voluntari - Academica Clinceni

Liga 1 revine, insa primul meci care ar fi deschis etapa ar fi fost Craiova - Botosani, dar acest coronavirusul a facut sa nu se intample acest lucru. Si la Dinamo a fost depistat un caz, in fine. Acum vorbim doar despre un meci cu doua candidate serioase la retrogradare. Clinceniul e acea echipa care poate face uneori o surpriza foarte mare, dar uneori fac si niste meciuri de te doare capul. Voluntariul a tot transferat si in acest au si antrenor bun dupa parerea mea si au si jucatori. In fiecare compartiment au adus cate un ”plasture” valoros si au incercat pe cat posibil sa acopere ranile pe care Voluntariul le avea in prima parte a sezonului. Chiar daca nu s-a jucat de foaarte mult timp nu cred ca vor sta relaxate cele doua echipe.

cota2.ro

Inclin balanta de partea gazdelor. Cred ca au mai multa experienta, iar asta conteaza intr-un meci cu o echipa mai ”frageda” a oaspetilor. Din nou handicap asiatic insa de aceasta daca mergem pe selectia ”Voluntari -0.25 AH” si din nou, la Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Voluntari vs Academica Clinceni
Pronostic:
FC Voluntari -0.25 AH
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro