Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.70

BETANO

Avand in vedere ca avem o asa oferta bogata nu puteam trece cu vederea un biletel intr-o cota ceva mai mare asa ca am selectat cinci partide destul de interesante.

ACS Sepsi - AFC Hermannstadt - Ultimele trei intalniri directe au propus cel putin trei goluri. Astept ca si astazi sa vedem un meci cu reusite, mai ales ca avem in fata doua echipe destul de echilibrate.

cota2.ro

RC Celta de Vigo - CF Villarreal - In duelurile directe am avut foarte multe goluri, unele partide terminandu-se si cu cel putin cinci goluri pe tabela de marcaj. Astazi astept multe reusite si cred ca e un scenariu destul de realist.

SC Paderborn 07 - Werder Bremen - Toata lumea o vrea pe fosta campioana in Bundesliga si in sezonul viitor si cred ca astazi vor trage tare sa obtina victoria in fata unui adversar destul de modest.

Eintracht Braunschweig - SG Sonnenhof Großaspach - Lupta la promovare e foarte interesanta in liga a treia din Germania. Gazdele sunt aproape de a reveni in Zweite, insa intalnesc o echipa care vrea sa evite retrogradarea.

SC Preussen Münster - FC Ingolstadt 04 - Aceeasi situatie si la aceasta partida. Ingolstadt poate profita de rezultatele celorlante jocuri daca castiga si poate intra serios in cursa promovarii.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
ACS Sepsi vs AFC Hermannstadt
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.47
RC Celta de Vigo vs CF Villarreal
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.33
SC Paderborn 07 vs Werder Bremen
Pronostic:
X2
Cota
1.37
Eintracht Braunschweig vs SG Sonnenhof Großaspach
Pronostic:
Eintracht Braunschweig castiga minim o repriza
Cota
1.35
SC Preussen Münster vs FC Ingolstadt 04
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Cota finala: 4.70
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro