Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

CFR Cluj - FCSB

CFR Cluj si FCSB se intalnesc in ”derby-ul” etapei, iar rezultatul final poate cantari enorm in ecuatia titlului de campioana. Clujenii se afla la patru lungimi distanta de bucuresteni, iar o victorie iar distanta la 7 puncte ceea ce inseamna un pas extrem de important in castigarea campionatului. Singura optiune a ros-albastrilor este victoria insa va fi extrem de dificil. In poarta cel mai probabil o sa-l vedem pe Andrei Vlad deoarece stim foarte bine scandalul cu Balgradean. Avand in vedere ca nu are experienta, este un minus mare pe care oaspetii il au. CFR Cluj are o echipa extrem de matura si experimentata si cred ca acest lucru se poate vedea si in evolutiile anterioare.

cota2.ro

Consider ca CFR Cluj se poate declara multumita si cu un rezultat de egalitate deoarece pastreaza diferenta fata de FCSB. Avand in vedere si perioada aceasta de pauza consider ca o sa vedem si greseli si asta de ambele parti. O sa mizez pe echipa care are mai mare nevoie de puncte, iar pe Betfair Exchange am gasit o cota extrem de buna.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CFR Cluj vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro