Ponturi Pariuri Fotbal Real Sociedad vs Osasuna

BETFAIR SPORTSBOOK

Real Sociedad a bătut deja Osasuna de două ori în acest sezon cu 4-3 în campionat și 3-1 în cupă și trebuie să avem în vedere faptul că bascii au câștigat 10 din ultimele 12 meciuri oficiale înainte de pauză!

De asemenea, pe propriul teren, Sociedad a câștigat ultimele 7 partide consecutive, iar ultimele 5 vizite ale Osasunei la San Sebastian au fost înfrângeri cu minim 2 goluri încasate!

cota2.ro

NU UITA: Dacă deschizi un cont la BETFAIR folosind butonul de mai jos, primești 60 de zile acces GRATUIT în grupul Business Tips!

Real Sociedad poate forța astăzi victoria și sunt convins că va ține pumnii rivalei Bilbao pentru a obține un rezultat bun în lupta cu Atletico. În momentul de față, Sociedad ocupă ultima poziție de Champions League pentru care se bat nu mai puțin de 5 echipe, incluzând aici revelația Getfae, care a pierdut ieri puncte importante.

Ca și curiozitate, Real Sociedad are 4 victorii consecutive pe propriul teren în campionat, iar ultima dată când a reușit minim 5 victorii la rând în La Liga pe propriul teren a fost în 2014, sub comanda actualului antrenor de la Osasuna, Jagoba Arrasate.

Doar Barcelona a deschis scorul de mai multe ori în meciurile de pe teren propriu (12) decât Real Sociedad (11), deci cota de 1.60 pentru primul gol marcat de gazde ar putea fi o alegere bună!

Eu voi miza cu încredere pe victoria gazdelor și minim 2 goluri înscrise la o cotă excelentă de 2.03 folosind opțiunea Pariu Combinat din Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Sociedad vs Osasuna
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
2.03
Cota finala: 2.03
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro