Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.65

Superbet

Energetik primește vizita codașei Belshina într-un meci ce o poate duce pe locul doi, în condițiile în care Soligorsk are o deplasare infernala la liderul Bate Borisov. Gazdele practica un fotbal plăcut iar în meciurile de acasă au o medie de 2 goluri pe meci, adunând 10 puncte din 15 posibile.

Despre lanterna Belshina nu ar fi prea multe de spus. Ultimul loc cu 3 puncte și un golaveraj 9-27. Echipa pare condamnată sa retrogradeze, fiind singura din campionat care nu a înregistrat nici o victorie pana acum. În deplasare au 4 înfrângeri și un egal, 1-1 cu Neman, marcând 4 goluri, încasând 11. Meciul nu poate merge decât într-o singura direcție și ma aștept ca Energetik sa nu aibă probleme în adjudecarea celor 3 puncte.

cota2.ro


Real si Eibar se întâlnesc în aceasta seara de la 20:30 iar meciul se va juca pe Alfredo Di Ștefano, în baza de pregătire a madrilenilor. Asensio și-a revenit în sfârșit dar va începe meciul de pe banca și probabil va intra pe parcurs. Hazard a revenit și el, și pare în forma, surpriza venind din banda stânga, acolo unde Bale pare favorit sa înceapă titular. Eibar nu sta prea bine în clasament, are 2 puncte peste primul loc retrogradabil și are emoții serioase pentru menținerea în La Liga. Alvaro Tejero, Inui și Burgos au fost recuperați. Fundașul Ivan Ramis este încă accidentat iar mijlocașul argentinian Escelante este suspendat.

Meciul tur s-a încheiat cu un sec 4-0 pentru madrileni și ma aștept ca aceștia sa facă spectacol și după această pauză. Ma aștept la un meci cu goluri, cel puțin câte unul pe repriza.

Derby în Gruia, unde Cfr și Fcsb se întâlnesc într-un nou episod în lupta pentru titlu. Oaspeții au nevoie de victorie pentru a mai spera la un nou titlu după mai bine de patru ani de secetă. Clujenii sunt mai în forma și mai omogeni decât oaspeții de astăzi. Dan Petrescu se poate baza pe toți jucătorii importanți în timp ce Vintila e forțat sa facă câteva improvizații la echipă. Fcsb a rămas doar în Vlad pe postul de portar, un portar inconstant care mai mereu a cedat în momentele de presiune. Vad un meci închis, fără prea multe goluri și probabil dacă CFR va deschide scorul va fi foarte greu pentru Fcsb sa revină. Gazdele nu pierd în aceasta seara.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Enegetik vs Belshina
Pronostic:
1
Cota
1.47
Real Madrid vs Eibar
Pronostic:
I+1&II+1
Cota
1.41
CFR Cluj vs Fcsb
Pronostic:
1x
Cota
1.28
Cota finala: 2.65
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro