Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.36

Superbet

Real Sociedad și Osasuna încheie etapa a 28-a în Spania. Cu o victorie în aceasta seara, gazdele se pot apropia la 1 punct de locul 3 ocupat de Sevilla. Această pauză forțată nu i-a picat bine lui Sociedad, alb albastrii fiind pe primul loc ca formă, alături de Barcelona înainte de întreruperea campionatului. Imanol Alguacil se poate baza pe toate piesele importante în aceasta partidă.

De cealaltă parte, Osasuna este pe 11, la 9 puncte distanță față de prima echipă care retrogradează. Oaspeții nu pot conta pe Ruben Garcia, Robert Ibanez și poate cea mai importantă absență fiind cea a golgheterului argentinian Avila, cel care a reușit sa înscrie 9 goluri în acest sezon.

cota2.ro

Sociedad a mai bătut-o deja de 2 ori pe Osasuna în acest sezon, ultima victorie venind la sfârșitul lui ianuarie, 3-1 în cupă. Gazdele practică un joc plăcut ochiului și sunt motivați să-și asigure locul de Champions League, așadar victorie Sociedad.

Derby în Belarus, acolo unde ocupantele primelor doua locuri se întâlnesc în aceasta seară de la ora 20.

Bate este ușor favorită, fiind și liderul la zi al campionatului cu 2 puncte peste adversarii de astăzi. Au 4 victorii și un egal în meciurile de acasă, golaveraj 8-1, având totodată și cea mai buna medie de goluri pe meci din tot campionatul, 2.08 goluri pe meci.

De cealaltă parte, oaspeții de astăzi excelează în apărare, unde în 12 meciuri au primit doar 3 goluri.

Soligorsk nu a mai câștigat la Bate din 2010, de atunci s-au disputat 13 partide cu Bate gazdă, 7 fiind adjudecate de gazdele de astăzi, 6 terminându-se la egalitate.

Deși se mișcă bine în acest sezon, mi-e greu sa o vad pe Soligorsk plecând acasă cu toate cele 3 puncte. Bate nu pierde!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Sociedad vs Osasuna
Pronostic:
1
Cota
1.72
Bate vs Shakhtyor Soligorsk
Pronostic:
1x
Cota
1.37
Cota finala: 2.36
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro