Ponturi Pariuri Fotbal Astra Giurgiu vs Gaz Metan Mediaș

BETFAIR EXCHANGE

Meciul care încheie etapa în Liga 1, cel dintre Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș, este un duel între două echipe aflate în mare suferință.

Pe de o parte, Astra nu și-a obținut ÎNCĂ licența pentru a participa în cupele europene și există anumite zvonuri privind restanțe salariale către jucători. Nimic nou la Astra, situația aceasta e neschimbată de minim 3 ani și uite că, din nou, gruparea giurgiuveană prinde play-off-ul.

cota2.ro

Gaz Metan Mediaș a reușit o performanță remarcabilă și pentru prima dată în istoria clubului: calificarea în play-off, însă foarte multe s-au schimbat din martie și până acum. În primul rând, Edi Iordănescu, cel care a reușit să pună mecanismul de la Mediaș pe picioare, a plecat, apoi foarte mulți dintre jucătorii importanți ai gazului nu și-au prelungit contractele, astfel încât noul antrenor, Dusan Uhrin, se confruntă cu o situație extrem de dificilă încă de la primul meci pe banca ardelenilor, asta dacă va fi prezent la meci.

NU UITA: Dacă deschizi un cont la BETFAIR folosind butonul de mai jos, primești 60 de zile acces GRATUIT în grupul Business Tips!

Neluț Roșu și Ioan Hora deja și-au făcut bagajele, iar încă 6 jucători mai au contracte până la finalul lunii. Mai mult de-atât, secunzii lui Edi Iordănescu au plecat și ei, astfel că echipa s-a pregătit în ultimele două zile sub conducerea antrenorilor de la juniori.

Cota pentru victoria Astrei este 2.44 în acest moment pe Betfair Exchange, și sunt convins că până la ora meciului va scădea drastic. Așadar, e o oportunitate foarte bună pentru trading prematch.

Pariul meu principal pentru acest meci este victoria gazdelor în sistem Draw No Bet (în caz de egalitate primim cota 1.00) la o cotă de 1.70, pe care o voi juca destul de tare.

Voi încerca la miză mai mică și cota de 4.18 disponibilă în Betfair Exchange pentru victoria Astrei în handicap asiatic -1, ceea ce înseamnă că în caz de victorie la un singur gol diferență, primim cota 1.00, ca să câștigăm e nevoie ca Astra să se impună la minim 2.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Astra Giurgiu vs Gaz Metan Mediaș
Pronostic:
Astra DNB
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro