Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.84

BETANO

Getafe primește vizita codașei Espanyol într-un meci foarte important pentru ambele echipe. Gazdele sunt la 1 punct de ultimul loc de Champions League ocupat de Sociedad, în timp ce lanterna roșie se afla la 3 puncte de Celta, prima echipa deasupra linie. Gazdele pornesc cu prima șansă însă Espanyol cred ca poate lovi pe contraatac. Getafe are un procentaj de 64.3% la peste 7,5 cornere pe meci în meciurile de acasă, în ultimele 5 meciuri, gazdele depășind de fiecare data aceasta borna, în timp ce Espanyol are un procentaj 71,4% în meciurile din deplasare, reușind aceasta performanță în 4 din ultimele 5 cornere. Ma aștept la un meci intens, în care egalul nu avantajează pe nimeni. Pronostic peste 7,5 cornere în meci.

Villareal întâlnește Mallorca și se gândește serios la un loc de Europa League în acest sezon. Și în acest meci miză este foarte importantă pentru ambele formații. Procentajele la peste 7,5 cornere în meciurile celor doua echipe arată cam asa: în meciurile lui Villareal de acasă avem peste 7.5 cornere în 84.6% din cazuri, în timp ce Mallorca are 69,2%.

cota2.ro

Ultimul meci din această seară din Spania le are ca protagoniste pe liderul Barcelona și pe penultima clasată Leganes. Cred ca problema câștigătoarei nu se poate pune în aceasta partidă, singura problema care se pune fiind diferenta de scor. Messi este golgheterul campionatului și pare ca a revenit cu chef de joc după această pauză, reușind 1 gol și 2 assisturi în meciul câștigat cu 4-0 etapa trecută. Are 3 goluri marcate în ultimele 3 meciuri cu Leganes și cred ca tradiția va merge mai departe și după meciul din această etapă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Getafe vs Espanyol
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.47
Villareal vs Mallorca
Pronostic:
Peste 7,5 cornere
Cota
1.28
Barcelona vs Leganes
Pronostic:
Messi inscrie
Cota
1.51
Cota finala: 2.84
Profit: 18.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro