Ponturi Pariuri Fotbal SSC Napoli vs Juventus Torino

BETANO

Prieteni, astazi avem finala Cupei Italiei! Napoli si Juventus sunt protagonistele acestei finale care se anunta a fi una extrem de interesanta. Napoli a trecut de Inter in semifinale dupa ce a invins-o cu 1-0 in tur, iar in retur a remizat 1-1. ”Batrana Doamna” a ajuns in finala dupa 2 egaluri cu cei de la AC Milan: 1-1 pe San Siro si 0-0 pe Allianz. Lucrurile sunt destul de clare pentru mine in acest meci. Cristiano Ronaldo nu percepe sa piarda vreun meci, mai ales ca e vorba de un trofeu. ”Lusitanul” e in forma, chiar daca nu a excelat in partida anterioara cand a ratat un penalty.

In ultimul meci dintre cele doua echipe cei de la Napoli s-au impus cu scorul de 2-1, iar in ultimele patru jocuri directe am avut parte de gol in ambele porti. Juventus a marcat in 25 din cele 26 de meciuri disputate in Serie A, in timp ce Napoli a marcat doar in 21 dintre ele. Ma astept si la multe cartonase deoarece consider ca vor fi si ceva duritati.

cota2.ro

Pariul meu merge pe invingatoarea din aceasta partida, adica Juventus, zic eu! Consider ca acestia au mai multa experienta, mai multa maturitate si pot gestiona mai usor greselile aparute in joc. Cei de la Napoli vin cu entuziasm si dorinta insa chiar si asa, inclin balanta catre echipa ceva mai favorita.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SSC Napoli vs Juventus Torino
Pronostic:
Juventus Torino castiga trofeul
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro