Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.15

Superbet

Napoli si Juventus joaca in aceasta seara cu trofeul pe masa. Jocul celor doua nu a arata prea bine dupa aceasta pauza.Napoli a reusit sa se califice in finala gratie victorie din tur cu Inter, in retur reusind un 1-1 asta si datorita formei aratate de portarul Ospina, care desi a gresit la gol a reusit sa-si duca echipa in finala gratie paradelor sale.Juventus s-a calificat in ultimul meci dupa o dubla cu Milan in care nu a simtit gustul victoriei. Daca in tur au egalat in min 92 dintr-un penalty transformat de Ronaldo, in meciul retur nu au reusit sa gaseasca drumul spre poarta lui Donnarumma desi au evoluat mai bine de 75 de minute cu om in plus, Ronaldo ratand un penalty.

Desi ultimele meciuri dintre cele doua echipe au produs destule goluri, tinand cont de forma echipelor si de miza din aceasta seara, ma astept la un meci inchis cu putine ocazii de poarta. 0-3 goluri mi se pare un pariu la care nu ar trebui sa avem emotii foarte mari.

cota2.ro

Campionatul englez revine si balul este deschis de meciul de pe Villa Park dintre Aston Villa si Sheffield Utd. Pauza a picat bine pentru gazde, care se aflau intr-o forma dezastroasa cu 5 infrangeri in ultimele 5 meciuri oficiale.Villa este penultima, la doar 2 puncte insa de Watford, prima echipa desupra liniei. In 28 de etape Villa a reusit sa marcheze doar 34 de goluri, incasand in schimb 56. Toate sperantele gazdelor se leaga de vedeta Grealish care a reusit sa puncteze de 7 ori in acest sezon. Lipsesc portarul Heaton si al doilea marcator al echipei Wesley care are 5 goluri.

Sheffield vine pe Villa Park cu gandul la un loc de cupa europeana si traseul pe care l-a avut in acest sezon o face sa viseze cu ochii deschisi. Oaspetii sunt la 2 puncte de locul 5 ocupat de Manchester Utd si la 5 de ocupanta locului 4, Chelsea, avand si un meci in minus fata de cele doua. Are a doua cea mai buna aparare dupa Liverpool, cu doar 25 de goluri incasate in 28 de etape. Atacul insa nu este foarte productiv, 30 goluri in 28 de meciuri fiind destul de putin pentru o echipa ce spera la cupe europene. Desi se afla pe 7 la capitolul meciuri in deplasare, oaspetii au doar 13 goluri in 13 meciuri. In ultimele 13 depasari ale lui Seffield am avut maxim 3 goluri, 11 dintre aceastea fiind chiar sub 2,5 goluri. Vad un meci inchis in aceasta seara, cu goluri putine. Pentru siguranta 0-3 goluri.

Leverkusen si Koln se intalnesc pe BayArena intr-un meci cu mize foarte diferite. Leverkusen trage tare pentru a prinde ultimul loc de Liga si cu o victorie in aceasta seara trece pe 4, cu 1 punct peste Gladbach. Desi are doar o victorie in ultimele 4 etape ,gazdele au fost ajutate de jocul rezultatelor si sunt la mana lor pentru a termina pe loc de Champions League cu doar 3 etape inainte de finalul campionatului. Alario este suspendat, locul sau fiind luat de Volland. Koln nu prea mai are emotii pentru retrogradare avand 7 puncte peste locul 16 cu doar 3 etape inainte de final. Nu au mai castigat de 7 etape, iar de la reluarea competitiei au 3 ingrangeri si 3 egaluri. Desi Koln a reusist sa se impuna in ultimele 2 meciuri directe, jucate pe teren propriu ce-i drept, nu cred ca pot spera la prea multe in aceasta seara. O vad pe Leverkusen dominand si reusind sa castige cel putin o repriza.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Napoli vs Juventus
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.28
Aston Villa vs Sheffield Utd
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.29
Leverkusen vs Koln
Pronostic:
I1 sau II1
Cota
1.30
Cota finala: 2.15
Profit: 11.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro