Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.40

BETANO

Mare derby între Tottenham și United în această seară incepanad cu ora 22:15. După o pauză de 3 luni, Anglia revine în forță și avem deja al doilea meci importantă după restanță dintre City și Arsenal de la mijlocul săptămânii. Această pauză le-a permis echipelor -și recupereze din jucătorii accidentați, astfel cele două formățîi pot alinia fiecare aproape cel mai bun 11. Spun aproape pentru deși și-a recuperat principala gură de foc Harry Kane și încă 3 jucători importanți,Son, Bergwikn și Sissoko, gazdele nu vor putea conta pe Dele Alli, acesta fiind suspendat. De cealaltă parte, Manchester, i-a recuperat pe Rashford și Poga, cel din urmă însă urmând a lua loc pe banca până va reuși -și între în ritm. aștept la un meci spectaculos, Tottenham având nevoie de victorie mai mult decât Manchester pentru a speră la salvarea acestui sezon. aștept la un meci pe contre,unde ocaziile ar trebuie apară de ambele părți. Țînând cont este primul meci după 3 luni nu putem preconiza cum se vor dasfasura lucrurile, însă cred apărările celor două echipe vor avea de lucru în această seară. Rashford este principalul marcator al lui Manchester în acest sezon și aștept facă un meci bun în această seară, trimițând cel puțîn un șut pe spațiul porții lui Loris.

Craiova joacă pentru locul 2 în Bănie, cu Astra, Gazdele au profitat și ei de această întrerupere și și-au recuperat 3 titulari, Bălașa,Koljic și Mihăilă. Așteptările sunt mari de la olteni și par favoriți într-un meci cu Astra, echipa care nu și-a luat licență pentru sezonul următor de cupe europene. Astra a părut o echipa mediocră etapă trecută, când deși a evolut mult timp cu om în plus, nu a reușit -și creeze ocazii, terminând la egalitate 0-0 meciul de acasă cu Gaz Metan. Oltenii au câștigat 3 din ultimele 4 partide din postura de gazdă și aștept la un deznodământ asemănător și în această seară.

cota2.ro


Andaluzia se pregătește pentru marele derby cu Barcelona din această seară, și formă arătată de Sevilla îi da speranțe în perspectiva obținerii unui rezultat pozitiv.Gazdele caută -și securizeze locul 3 în față lui Atl Madrid care după victoria la scor din meciul cu Osasuna s-a apropiat la 2 puncte. Sevilla nu a mai pierdut de 8 etape, iar pe teren propriu este neînvinsă din luna decembrie. A obținut 4 puncte de la reluarea campionatului, fiind egalată târziu de Levante etapă trecută.Barcelona scârție în deplasare în acest sezon, unde a înregistrat 6 victorii, 3 egaluri și 5 înfrângeri. Principalul pericol vine de la Messi, care i-a marcat Sevilliei 37 de goluri în 38 de meciuri, cifre fabuloase. Ultimele 13 meciuri directe ne-am adus minim 2 goluri pe tabela de fiecare dată și aștept tradiția continue și în această seară.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tottenham vs Manchester Utd
Pronostic:
Rashford minim 1 sut pe poarta
Cota
1.25
Craiova vs Astra
Pronostic:
1
Cota
1.55
Sevilla vs Barcelona
Pronostic:
p 1,5 goluri
Cota
1.24
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro