Ponturi Pariuri Fotbal Fulham vs Brentford

BETFAIR SPORTSBOOK

Championship revine sâmbătă, de la ora 14:30, cu un duel tare la vârf, între Fulham și Brentford.


cota2.ro

Fulham și Brentford speră în continuare la promovarea directă în Premier League. Gazdele, cu 64 de puncte, și oaspeții cu 60, pun presiune pe primele două clasate, Leeds și West Brom. Diferența, una de 6, respectiv 10 lungimi, e perfect recuperabilă în ultimele 9 etape.


Fulham a demonstrat o forță de invidiat pe Craven Cottage în acest sezon. Ocupă primul loc într-o ierarhie a meciurilor jucate doar pe teren propriu, dar lipsa fanilor, provocată de coronavirus, ar putea fi un mare dezavantaj. Cu toții știm vacarmul de pe vechiul stadion din sud-vestul Londrei. De cealaltă parte, Brentford stă destul de rău în deplasare. Are 8 eșecuri în 19 meciuri și nu s-a impus în utimele 3 partide jucate pe teren advers.


OBȚINE AICI un bonus de 500 de Lei pe Betfair Sportsbook


Scott Parker, antrenorul lui Fulham, are la dispoziție întreg lotul, inclusiv pe golgeterul sârb Mitrovic, cotat cu 2.40 să marcheze. Excepție fac fundașul central Alfie Mawson, accidentat în luna ianuarie, și Terence Kongolo. Dacă vor să rămâna în plasa celor două fruntașe, gazdele sunt obligate să câștige. Deși a cedat meciul tur, scor 0-1, Fulham are de partea sa o serie de avantaje:

  • Fulham are cel mai valoros lot din Fulham. Conform transfermarkt.de, acesta e cotat la 99,7 milioane de euro. Cel al lui Brentford valorează 70,03 de euro.
  • Fulham îl are în lot pe Aleksandar Mitrovic, golgeterul competiției, cu 23 de goluri.
  • 38 de puncte a strâns Fulham pe teren propriu în acest sezon. Brentford doar 25 în deplasare, la un număr egal de meciuri, 19.
  • Brentord are cel mai bun atac din Championship, cu 64 de goluri marcate, la fel ca West Brom. Și defensiva este mai bună decât a lui Fulham, dar minusul vine la capitolul eficiență 


Pariul care îmi face cu ochiul pentru Fulham - Brentford este cotat la 2.88 pe Betfair SportsBook și îl voi încerca la miză mai mică, doar 5/10: ambele echipe marchează și fiecare echipă are minim 4 cornere în meci

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Fulham vs Brentford
Pronostic:
GG & 4+ cornere fiecare echipă
Cota
2.88
Cota finala: 2.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro