Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.01

BETANO

Mai sunt doar doua etape din Bundesliga si chiar daca titlul e deja oferit celor de la Bayern Munchen, lupta pentru cupele europene si pentru evitarea retrogradarii continua pana la final.

Leverkusen si Monchengladbach se lupta pentru ultimul loc de UEFA Champions League. Leverkusen are meci la Hertha, in timp ce Gladbach merge pe terenul deja retrogradatei, Paderborn. Ma astept ca cele doua formatii sa castige cele trei puncte, iar batalia sa se incheie in ultima etapa.

cota2.ro

Freiburg, Hoffenheim si Wolfsburg se lupta pentru Europa League si doar un singur loc le asigura calificarea directa in timp ce unul duce in preliminarii. Cel mai greu meci il are Freiburg, care joaca pe terenul celor de la Bayern Munchen si la cum o stiu pe Bayern, vrea sa doboare noi recorduri. Hoffenheim primeste vizita celor de la Union Berlin, in timp ce Wolfsburg merge la ”modesta returului”, Schalke. Astept si aici victorii ale celor doua formatii deoarece miza e destul de importanta.

Ultima partida de pe bilet e Mainz - Werder Bremen. Fosta campioana e cu un pas in liga secunda, iar singura varianta astazi este victoria. Ma astept ca Werder sa castige si sa mai spere la minuni in ultima etapa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hertha BSC Berlin vs Bayer 04 Leverkusen
Pronostic:
2
Cota
1.55
FSV Mainz 05 vs Werder Bremen
Pronostic:
X2
Cota
1.53
FC Schalke 04 vs VfL Wolfsburg
Pronostic:
2
Cota
1.57
TSG 1899 Hoffenheim vs 1. FC Union Berlin
Pronostic:
1
Cota
1.47
SC Paderborn 07 vs Borussia Mönchengladbach
Pronostic:
2
Cota
1.28
Cota finala: 7.01
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro