Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.15

Superbet

Pe Wanda Metropolitano vine Valladolid, într-un meci în care gazdele atacă podiumul. Cu o victorie în aceasta seară, gazdele o egalează la puncte pe Sevilla, ocupanta locului 3. Atletico a impresionat etapa trecută, când le-a administrat celor de la Osasuna "una manita", într-o deplasare ce nu se anunța ușoară. Vedeta portugheză Joao Felix a marcat o dublă, în timp ce Morata și Llorente au intrat pe parcurs și au reușit fiecare câte un gol. Valladolid a luat o gura serioasa de aer după ce scos 4 puncte din întâlnirile cu Celta și Leganes, echipe implicate direct în lupta pentru retrogradare, si se află la 7 lungimi distanță de Mallorca, echipa de pe 17, având de disputat și meciul din această seară. În deplasare are 16 puncte acumulate în 15 meciuri, marcând doar 11 goluri. A început sa se joace din 3 în 3 zile, antrenorii fiind obligați sa mai ruleze din jucători pentru a nu interveni accidentările. Lotul lui Atletico este clar peste cel al oaspeților, cu jucători care pot veni de pe banca și pot face diferența oricând. În ultimele 10 meciuri directe, gazdele au câștigat de 8 ori, 1 meci s-a terminat la egalitate, în timp ce cea mai recentă întâlnire s-a încheiat nedecis 0-0. Este o ocazie foarte bună pentru Atletico sa atace locul 3, si nu cred că vor rata aceasta oportunitate.

Dan Petrescu și CFR continua cursa către titlu și se deplasează la Botoșani. Gazdele se afla la primul meci de la reluarea campionatului și nu știm în ce forma se află, în timp ce baietii lui Dan Petrescu ne-a obișnuit cu acel joc economicos bazat pe rezultat. Deși ultimele meciuri acasă ale Botosaniului au fost destul de spectaculoase, cu minim 3 goluri în 4 din ultimele 5 meciuri oficiale, balanta este pusa de oaspeți care practica un fotbal prudent, mai ales în deplasare, unde în 5 din ultimele 7 partide am avut parte de maxim 3 goluri. CFR a tot avut probleme în deplasările de la Botoșani, unde a câștigat doar de 2 ori în ultimele 10 deplasări. Nu o vad pe CFR câștigând în această seara dar ținând cont ca este primul meci al moldovenilor după pauza am sa aleg varianta mai sigura în opinia mea și am sa merg pe goluri. 0-3 goluri în meci.

cota2.ro

Getafe continuă lupta pentru un loc de Ligă și primește vizita celor de la Eibar. Getafe se afla la 2 puncte de locul 4,ocupat de Atletico Madrid, în timp ce Eibar are 2 puncte peste Mallorca, care este pe 17. Se anunța un meci cu scântei și cred ca este o oportunitate bună pentru Getafe să-și adjudece primele 3 puncte de la reluarea campionatului. Getafe se misca bine în meciurile de acasă, unde a obținut 26 de puncte în 15 etape, în timp ce Eibar merge dezastruos în deplasare, fiind penultima cu doar 8 puncte obținute în 14 meciuri, golaveraj 9-24. Ultimele 5 întâlniri directe s-au încheiat cu 3 victorii ale gazdelor și 2 remize. Getafe este echipa superioara și ar trebui sa câștige, dar lipsa de inspirație în fața porții de care au dat dovadă de la reluarea campionatului ma face sa aleg varianta sigura în cazul în care nu găsesc drumul spre poarta oaspeților. O vad pe Eibar reușind un maxim 0-0, asa ca pronosticul meu este 1x.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atl Madrid vs Valladolid
Pronostic:
1
Cota
1.40
Botosani vs Cfr
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.28
Getafe vs Eibar
Pronostic:
1x
Cota
1.20
Cota finala: 2.15
Profit: 11.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro