Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 2.29

Superbet

Meciurile alese pe acest bilet sunt meciuri cu o miza foarte importantă pentru cel puțin o echipa implicată, varianta de pariere fiind simplă, cel puțin 1 gol în a-2-a repriza pentru fiecare meci în parte. Leipzig și Dortmund își disputa locul 2 într-un meci ce se anunța spectaculos, cum au fost mai mereu disputele între cele doua.

Leverkusen este în lupta directa cu Gladbach pentru ultimul loc de Ligă și nu-și mai permite pași greșiți. Herta e fără presiune, ma aștept la un meci spectaculos, cu cel puțin doua goluri. Hoffenheim duce o lupta în 3 cu Freiburg și Wolfsburg pentru ultimele doua locuri de cupe europene,victoria fiind obligatorie. Union Berlin este liniștită și vine fără presiune în aceasta deplasare. În meciurile gazdelor se marchează de obicei multe goluri. Atletico primește vizita lui Valladolid și este obligată sa câștige pentru a-și păstra poziția de Champions League. Etapa trecută a administrat o corecție dura Osasunei chiar pe terenul acesteia 5-0.

cota2.ro

Besiktas trage tare sa recupereze cele 6 puncte care o despart de Galata, ultimul loc de Europa League și orice meci este crucial acum. Turcia este un campionat în care se marchează destul de mult.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leipzig vs Dortmund
Pronostic:
II 1+
Cota
1.15
Herta vs Leverkusen
Pronostic:
II1+
Cota
1.13
Hoffenheim vs Union Berlin
Pronostic:
II1+
Cota
1.15
Atletico Madrid vs Eibar
Pronostic:
II1+
Cota
1.30
Denizlispor vs Besiktas
Pronostic:
II1+
Cota
1.18
Cota finala: 2.29
Profit: 12.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro