Ponturi Pariuri Fotbal Sturm Graz vs Lask Linz

BETFAIR EXCHANGE

Sturm Graz și LASK Linz se întâlnesc duminică, de la 20:30, în play-off-ul campionatului din Austria.


cota2.ro

LASK Linz a intrat în play-off cu 27 de puncte. Era lider, cu 3 puncte peste Salzburg, și favorită să detroneze în sfârșit echipa bogaților din Austria. A făcut însă o boacănă. A încălcat protocolul privind antrenamentele pe timp de pandemie, iar forurile fotbalistice de la Viena au decis depunctarea cu 6 puncte. De acolo s-a rupt filmul. LASK a scos doar un punct din primele 4 meciuri de după pauză și a căzut pe locul 3.


Echipa calificată în optimile acestui sezon de Europa League pare să se fi dezmeticit. A spulberat-o pe Sturm Graz pe teren propriu, scor 4-0, cu patru zile înaintea duelului cu repetiție. LASK a dominat și ultimele dueluri directe, câștigând 4 din cele 5 înfruntări, cu un golaveraj total de 16-5. Nu sunt singurele aspecte care indică o nouă victorie concludentă:


  • 18-4 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul câștigat miercuri de LASK cu 4-0
  • LASK are un golaveraj de +30, în timp ce Sturm Graz e la -3
  • Sturm Graz are doar 4 victorii pe teren propriu în acest sezon, cu un goleveraj 18-22
  • LASK Linz e o adevărată sperietoare în deplasare. A câștigat 11 meciuri, a făcut un egal și a pierdut o singură dată, cu Salzburg


Toate indiciile duc către un singur pariu, o victorie lejeră a lui LASK. Cota este în scădere drastică, dar încă puteți prinde 1.73 pe Betfair Exchange. O încercare mai curajoasă ar fi LASK marchează peste 2,5 goluri, la o cotă de 3.30.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sturm Graz vs Lask Linz
Pronostic:
2
Cota
1.73
Cota finala: 1.73
Profit: 3.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro