Ponturi Pariuri Fotbal Aston Villa vs Chelsea

BETFAIR EXCHANGE

Aston Villa și Chelsea se întâlnesc duminică, de la ora 18:15, în etapa cu numărul 30 din Premier League.


cota2.ro

Aston Villa și Chelsea au obiective diferite în finalul sezonului. Gazdele sunt implicate într-o luptă pasionantă pentru evitarea retrogradării. Formația din Birmingham e penultima în acest moment, dar o victorie ar duce-o până pe locul 16, cu 29 de puncte. Oaspeții antrenați de Frank Lampard vor neapărat să prindă un loc de Liga Campionilor și se află într-o poziție favorabilă. Londonezii sunt pe locul 4, cu un avans de două puncte față de Manchester United și Wolverhampton, formațiile care par să fi rămas principalele contracandidate. Chelsea e favorită la locul 4, cu o cotă de 1,50 pe Betfair.

Dean Smith, antrenorul gazdelor, are probleme în defensivă. Bjorn Engels și Frederic Guilbert, fundași titulari înaintea pauzei provocate de coronavirus, sunt accidentați. În aceeași situație este și titularul din poartă, Tom Heaton. De cealaltă parte, Lampard nu se poate baza pe Jorginho, om de bază la mijlocul terenului, și pe fundașul central Tomori.


Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul tur, disputat în decembrie, a fost controlat de Chelsea din toate punctele de vedere și câștigat cu 2-1. Băieții lui Lampard au terminat cu o posesie de 64%, 25 de ocazii de gol și 9 șuturi cadrate pe spațiul porții. Cum avantajul terenului propriu e aproape nul din cauza interdicției puse pe fondul pandemiei, e de așteptat ca londonezii să fie în control și de această dată.


  • 5 dintre ultimele 5 meciuri jucate de Aston Villa pe teren propriu au fost GG
  • Meciurilor celor de la Chelsea și Aston Villa din acest sezon au oferit aceeași medie de goluri marcate, 3,1/partidă (Doar în duelurile în care a fost implicată Manchester City a fost o medie mai bună, 3,5)
  • În 11 din 14 meciuri jucate de Chelsea în deplasarea s-au marcat mai mult de 2,5 goluri. Medie e de 3,8 goluri/înfruntare.
  • Doar 2 meciuri fără gol marcat în deplasare a avut Chelsea în acest sezon.
  • Tot 2 meciuri fără gol marcat are și Aston Villa pe teren propriu.


Cum Chelsea s-a transformat sub comanda lui Lampard într-o echipă căreia îi place jocul ofensiv, iar Villa nu se mai mulțumește cu jumătăți de măsură în cursa pentru evitarea retrogradării, meciul va fi cel mai probabil unul spectaculos. Valoarea superioară a londonezilor ar trebui să își spună cuvântul, așa că pariul meu e victorie Chelsea și și ambele echipe marchează, la o cotă de 2,82 disponibilă în Betfair Exchange

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Aston Villa vs Chelsea
Pronostic:
2 & Ambele marchează
Cota
2.82
Cota finala: 2.82
Profit: 9.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro