Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.28

BETANO

Hai să mai încercăm și ceva bun pe final de săptămână, am găsit 5 meciuri care par destul de safe ca să poată fi adăugate pe Biletul Zilei de astăzi și puse pe același cupon să ne livreze o coră finală de 4+

Konyaspor vs Sivasspor

cota2.ro

Siva s-a ținut bine în acest sezon, e încă pe podium, în timp ce Konya tremură pentru salvarea de la retrogradare. Problema este că de la Sivasspor vor lipsi doi dintre cei mai buni și creativi jucători: Kilinc (7 goluri și 5 assisturi) și Arslan. 8 din ultimele 10 meciuri de pe terenul Konyei au produs maxim 2 goluri, la fel ca ultimele 3 partide directe dintre cele două formații.

Valencia vs Osasuna

Pentru Osasuna, vizitele pe Mestalla nu sunt de bun augur pentru că au pierdut 11 din ultimele 12 și au plecat și cu tolba lină de goluri, încasând minim 3 boabe în 6 din ultimele 7 de la Valencia. Ooops... 7 din ultimele 8 dueluri directe au avut între 2 și 5 goluri.

Deschide AICI cont la Betano și primești un Bonus de 100% până la 500 de Lei din parteea casei!

Nurnberg vs Stuttgart

Bundesliga 2 va avea parte de un final la fotografie atât în ceea ce privește lupta pentru promovare în care este implicată Stuttgart, cât și în ceea ce privește lupta pentru supraviețuire, unde este implicată în mod rușinos Nurnberg. La această partidă mă interesează doar aspectul loviturilor de colț, deoarece ambele echipe sunt destul de darnice, cu o medie de 13.5 cornere per meci combinată.

Salzburg vs Wolfsberger

Meciul de acum câteva zile disputat între cele două, încheiat 0-0, a consemnat unul dintre cele mai mincinoase scoruri înregistrate în acest sezon, deoarece au fost ocazii cu toptanul, doar că nu a vrut să intre...pur și simplu... Până miercuri, ultimele 6 directe consecutive au trecut de bariera 3+

Zwickau vs Ingolstadt

Cu un singur succes în ultimele 9 etape, Zwickau se situează acolo unde îi este locul în clasament, adică în zona retrogradabilă. De cealaltă parte, Ingolstadt era văzut de la startul sezonului de experți ca fiind principala favorită la promovarea în Bundesliga 2, având la bază valoarea lotului. În acesy moment Ingolstadt este la 6 puncte de pozițiile promovabile, dar are un meci mai puțin disputat, iar în aceste condiții, victoria devine obligatorie!




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Konyaspor vs Sivasspor
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.27
Valencia vs Osasuna
Pronostic:
2-5 goluri
Cota
1.35
Nurnberg vs Stuttgart
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.40
Salzburg vs Wolfsberger
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.31
Zwickau vs Ingolstadt
Pronostic:
X2
Cota
1.36
Cota finala: 4.28
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro