Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Sassuolo

BETFAIR EXCHANGE

Atalanta și Sassuolo se întâlnesc duminică, de la 20:30, într-unul dintre cele mai ofertante dueluri ale sfârșitului de săptămână.


cota2.ro

Atalanta a depășit statutul de revelație avut sezonul trecut. Trupa nebună a lui Gasperini e calificată în sferturile Ligii Campionilor și are șanse mari să termine din nou între primele 4 echipe din Serie A. Avansul față de AS Roma, principala rivală, se poate duce la 6 puncte cu o victorie astăzi. Formația din Bergamo e recunoscută pentru forța ofensivă impresionantă. Are de departe cel mai bun atac din Italia, cu 70 de goluri marcate în 25 de meciuri. În comparație, liderul Juventus a înscris doar 50 de goluri.


Nici Sassuolo nu e o echipă urâtă. Echipa lui Vlad Chiricheș, fundaș care are șanse să joace diseară, a înscris 41 de goluri, și are un final liniștit de sezon. E pe locul 11, la 7 puncte de locurile retrogradabile și la aceeași distanță de cupele europene.


Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Fără absențe notabile în nicio tabară, Atalanta și Sassuolo n-au cum să nu ofere un festival de goluri, așa cum a fost în partida din turul campionatului, când bergamascii s-au impus cu 4-1. Iată câteva statistici care susțin teoria:


  • 4,2 goluri pe meci se marchează în partidele în care e implicată Atalanta. E cea mai mare medie din Seria A
  • 3,2 goluri pe meci se marchează și în duelurile lui Sassuolo, a patra medie din competiție
  • În 21 dintre cele 25 de meciuri ale Atalantei s-au marcat peste 2,5 goluri
  • Un singur meci fără gol marcat pe teren propriu are Atalanta sezonul ăsta
  • 3,9 goluri/meci s-au marcat în cele 8 meciuri Atalanta - Sassuolo în care Gasperini a stat pe banca gazdelor
  • 17 goluri s-au marcat în ultimele 3 dueluri directe dintre cele două


Mașina de goluri a Atalantei abia așteaptă să fie pusă din nou la treabă. Pariul evident și la îndemână pentru acest duel e pe goluri, iar eu voi încerca să forțez un pic nota la o cotă de 6,08 in Betfair Exchange și voi miza pe Over 5 goluri asiatic în meci, asta înseamnă că avem nevoie de minim 6 goluri înscrise pentru a câștiga pariul...dacă se înscriu fix 5 goluri, miza este returnată.



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atalanta vs Sassuolo
Pronostic:
Over 5 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 3
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro