Ponturi Pariuri Fotbal Cheltenham vs Northampton

BETFAIR SPORTSBOOK

Pauza forțată a picat bine pentru unii și rău pentru alții, iar în League Two din Anglia avem un exemplu foarte clar. Cheltenham avea 5 victorii și un egal în ultimele 6 etape și ajunsesefoarte aproape de locurile promovabile direct, cu un meci mai puțin disputat...însă...în condițiile date, au ajuns la baraj.

De cealaltă parte, Northampton era în picaj cu 3 înfrângeri în ultimele 5 etape și mai avea doar un punct avans față de Port Vale, dar a prins ultimul loc de baraj.

cota2.ro

Așadar, cele două se întâlnesc astăzi, după ce în tur, acum 4 zile, Cheltenham s-a impus cu 2-0. Sincer vă spun că mi se pare foarte mare cota pe victoria gazdelor, care, normal, se află la adăpostul victoriei din tur, dar nu cred că se vor culca pe o ureche.

4 din ultimele 5 partide directe au fost câștigate de Cheltenham, una treminându-se la egalitate! Ultimele 3 directe de pe terenul lui Cheltenham au avut același deznodământ: victoria gazdelor.

Click AICI pentru înregistrare pe Betfair și BONUS de 500 de Lei din partea casei

Trebuie totuși să menționăm că în meciul tur, gazdele au ratat un penalty și au avut destule ocazii, câștigând și duelul șuturilor spre poartă (16-10). Pentru acest meci revine la Northampton și golgetterul Sam Hoskins.

În 4 din ultimele 5 directe ambele echipe au marcat, iar Northampton a înscris minim un gol în 15 din cele 18 deplasări ale sezonului. De cealaltă parte, Cheltenham a încasat minim un gol în 13 din cele 18 meciuri disputate pe propriul teren, însă a pierdut doar 2 partide! În ultimele 9 directe s-au marcat minim 2 goluri!

În situația dată, cred că un pariu foarte bun ar fi combinația 1X & Peste 1.5 goluri la o cotă de 2.15 disponibilă în Betfair Sportsbook prin funcția de Pariu Combinat.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Cheltenham vs Northampton
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro