Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Burnley

BETFAIR EXCHANGE

Manchester City și Burnley se întâlnesc în runda cu numărul 30 din Premier League, luni, de la ora 22:00.


cota2.ro

Manchester City e doua în Anglia, fără șanse la titlu, și cu un singur mare obiectiv rămas în actualul sezon, trofeul râvnit al Ligii Campionilor. „Cetățenii” sunt aproape de sferturi, după victoria din turul cu Real Madrid, scor 2-1. În competiția internă, Guardiola va rula probabil întreg lotul, în stilul caracteristic, în tentativa de a găsi cea mai bună formulă pentru luna august.


Burnley vine la Manchester din postura de ocupantă a locului 11, lipsită de orice grijă a retrogradării. Formația lui Sean Dyche continuă să surprindă. Recunoscută pentru agresivitatea fără egal în Premier League, Burnley a punctat sezonul ăsta și la capitolul ofensiv. Tehnicianul englez a transformat echipa în una cu un pressing avansat, doar Liverpool și City apărându-se mai sus.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Meciul din tur, de pe Turf Moor, a fost unul încântător, încheiat cu victoria lui Manchester City, scor 4-1. În tradiția ultimelor înfruntări directe ne așteptăm la o înfruntare entuziasmantă:


  • Manchester City are cea mai bună ofensivă din Premier League, cu 71 de goluri marcate în 29 de meciuri, o medie de 2,45 reușite/partidă
  • În meciurile în care a fost implicată Manchester City s-au marcat în medie 3,5 goluri, de departe cele mai spectaculoase din Anglia
  • 3 meciuri consecutive fără înfrângere are Burnley în deplasare. Victorii cu Manchester United și Southampton și egal cu Newcastle
  • 17 goluri a marcat City în ultimele 4 înfruntări de pe Etihad contra lui Burnley.


Pentru acest meci pare la îndemână un over 3,5 goluri, la o cotă de 2,12 pe Exchange.

De încercat și un pariu mai curajos, fundamentat pe încăpățânarea oaspeților de a nu renunța niciodată, ambele echipe marchează în repriza secundă, la o cotă de @3,50 pe Betfair Sportsbook.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester City vs Burnley
Pronostic:
Over 3.5 goluri
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 5.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro