Ponturi Pariuri Fotbal CSU Craiova vs FC Botoșani

BETFAIR EXCHANGE

Craiova și Botoșani joacă marți, de la 20:00, în play-off-ul Ligii 1, un meci amânat din cauza unei suspiciuni de coronavirus.


cota2.ro

Craiova a rămas singura adversară care poate încurca CFR Cluj din drumul spre al treilea titlu consecutiv în Liga 1. Oltenii sunt pe locul secund, cu 29 de puncte și restanța de astăzi cu Botoșani. Formația lui Dan Petrescu are un avans de 7 puncte în acest moment, dar două meciuri directe rămase de jucat cu oltenii. Calculele nu-s închise, dar pentru asta oltenii trebuie să câștige neapărat cu Botoșani.


Moldovenii lui Marius Croitoru sunt ultimii în play-off, dar cu o victorie în Bănie ar egala FCSB pe locul 3, ultimul care dă certitudinea unei participări în cupele europele anul viitorul.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Ambele formații au jucat câte un meci de la reluarea Ligii 1 și vin cu moral diferit. Craiova, la debutul oficial al lui Cristiano Bergodi, a învins Astra cu 2-1, prin golurile bosniacului Koljic, în timp ce Botoșani a pierdut fără drept de apel pe teren propriu cu CFR, scor 0-2. Cum e firesc, oltenii sunt văzuți favoriți la casele de pariuri, dar mai degrabă ar trebui să ne orientăm către un pariu pe goluri. Unul dintre motivele care m-au făcut să mă opresc la varianta asta e revenirea lui Elvir Koljic. Internaționalul bosniac e o bestie la nivelul Ligii 1. 17 goluri în 28 de meciuri pentru Craiova, în condițiile în care a stat mai mult accidentat și în refacere, niciodată la potențial maxim pentru o lungă perioadă de timp. Alte statistici care indică un meci spectaculos:


  • În ultimele 6 meciuri dintre Craiova și Botoșani au marcat ambele echipe, cu o medie de 3,66 reușite/partidă
  • 2,7 goluri s-au înscris în medie în partidele Craiovei din sezonul regulat. În cele ale Botoșaniului, media a fost de 2,5
  • 2 e locul ocupat de Botoșani într-un clasament al meciurilor din deplasare în sezonul regulat. Moldovenii au marcat 18 goluri în 13 meciuri.
  • 3 e poziția Craiovei dacă luăm doar meciurile de pe teren propriu din sezonul regulat. Oltenii au marcat 24 de goluri în 13 meciuri.
  • 2 meciuri fără gol marcat în deplasare a avut Botoșani sezonul ăsta de Liga 1


Apărarea șubredă a oltenilor, care a încasat, în medie, peste un gol pe meci, va avea de furcă împotriva unui Botoșani care vrea să șteargă imaginea proastă lăsată cu CFR Cluj. Pariul propus e - ambele echipe marchează, la o cotă de 2,18 pe Exchange.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CSU Craiova vs FC Botoșani
Pronostic:
GG
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: 8.12
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro