Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs West Ham

BETFAIR EXCHANGE

Tottenham și West Ham joacă marți, de la ora 22:15, într-un duel al echipelor care suferă în Premier League.


cota2.ro

Tottenham a început sezonul pe cai mari, din postura de finalistă a Ligii Campionilor, dar a dezamăgit. Înlocuirea lui Pochettino cu Jose Mourinho n-a făcut decât să înrăutățească situația, iar londonezii ocupă în acest moment locul 8, la 9 puncte de Liga Campionilor.


West Ham stă și mai prost. Ca în fiecarea an, „ciocănarii” investesc masiv și își anunță candidatura pentru locurile fruntașe, dar sfârșesc a se lupta pentru evitarea retrogradării. Așa e cazul și acum. Cu David Moyes adus pentru a revitaliza echipa, West Ham a căzut până pe 17, la egalitate de puncte, 27, cu Bournemouth, echipă aflată pe loc retrogradabil.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Mourinho are doi absenți importanți în ofensivă. Dele Alli este suspendat, în timp ce brazilianul Lucas Moura are șanse mici să joace. Nici Moyes nu are la dispoziție cel mai bun lot. Ogbonna și Zabaleta lipsesc cu siguranță, în timp ce francezul Haller și scoțianul Snodgrass, primii doi golgeteri ai lui West Ham în acest sezon, sunt incerți. Alte informații interesante:


  • 5 eșecuri consecutive are West Ham în deplasările din Premier League
  • 7 deplasări fără gol marcat are West Ham în acest sezon de Premier League
  • 2,9 e media golurilor înscrise în meciurile lui Tottenham de pe teren propriu. 2,4 e media în deplasările lui West Ham
  • Doar 12 goluri a marcat formația lui Moyes în deplasare în acest sezon
  • 4 meciuri fără victorie în toate competițiile are Tottenham pe teren propriu
  • 0-1 și 1-1 au fost rezultatele ultimelor două meciuri directe cu Tottenham în postura de gazdă.


La prima vedere, într-un meci Tottenham - West Ham ai lua cu ochii închiși ceva pe goluri multe. Statistica și problemele de lot indică însă altceva, așa că voi paria împotriva curentului, un pariu asiatic pe goluri, sub 3, la o cotă de 1,69 pe Betfair Exchange. Asta înseamnă că dacă se înscriu fix 3 goluri în meci, primim cota 1.00, iar dacă se înscriu de la 4 în sus, pierdem pariul


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tottenham vs West Ham
Pronostic:
Sub 3 goluri asiatic
Cota
1.69
Cota finala: 1.69
Profit: 6.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro