Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Brighton

BETFAIR EXCHANGE

La nivel de Premier League, Leicester nu are înfârngere și a câștigat 4 din cele 5 partide disputate în fața lui Brighton. Ultima înfrângere a „vulpilor” în fața „pescărușilor” datează din 2014, un 1-4 în Championship.

Ghiciți ce? Ultimul meci disputat de Leicester în Premier League într-o zi de marți, a fost în Februarie 2019, o victorie cu 2-1 chiar împotriva lui Brighton!

cota2.ro

Leicester a reușit doar un egal, 1-1 la Watford și mai are doar 3 puncte avans față de locul 4, ocupat de Chelsea, în timp ce Brighton a revenit după pauză cu o evoluție foarte bună în victoria 2-1 cu Arsenal și a făcut un pas important pentru supraviețuirea în Premier League.

Hai să vă spun ceva interesant: Jamie Vardy a înscris în fiecare din ultimele 4 meciuri directe cu Brighton , toate fiind reușite în repriza a doua! Dacă reușește să înscrie și azi, va fi cel de-al 100-lea gol reușit în Premier League!

În cazul ăsta...nu cred că pot să las să treacă pe lângă mine o cotă de 2.22 disponibilă pe Betfair Exchange pentru Jamie Vardy marcator...măcar un 5/10 merită!


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leicester vs Brighton
Pronostic:
Vardy înscrie
Cota
2.22
Cota finala: 2.22
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro