Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Lazio

BETFAIR EXCHANGE

Atalanta și Lazio, cele mai spectaculoase echipe din Serie A, se întâlnesc astăzi, de la 22:45.


cota2.ro

Multe de zis despre Atalanta nu mai sunt. Gasperini a transformat formația într-una cu un fotbal total, perpendicular pe poartă, și cu rezultate pe măsură. Calificată în sferturile Ligii Campionilor, formația din Bergamo are ca sigur și un loc între primele 4 în Italia. Avansul față de AS Roma, principala urmăritoare, e de 6 puncte și un meci mai puțin jucat.


Lazio e cealaltă surpriză plăcută a sezonului. Cine-ar fi crezut că romanii vor fi singurii care vor sta în plasa lui Juventus? Elevii lui Simone Inzaghi sunt la 4 puncte în spatele liderului, dar cu meciul de astăzi rămas de disputat.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Acum, că am lămurit situația din clasament, să trecem la capitolul la care cele două excelează. Ofensiva. Atalanta și Lazio au cele mai bune două atacuri din Italia, iar meciul tur, încheiat 3-3, ne-a oferit o mostră din potențialul lor. Alte detalii statistice interesante:


  • 4,2 goluri se marchează în medie în meciurile Atalantei. Nici Lazio nu stă rău, cu 3,2 reușite/meci
  • 39 de goluri a înscris Atalanta în cele 12 partide jucate în 2020
  • 1 meci fără gol marcat pe teren propriu are Atalanta sezonul ăsta. Tot un meci fără gol înscris are și Lazio în deplasare sezonul ăsta de Serie A
  • 27 de goluri a marcat Immobile pentru Lazio în ediția actuală de Serie A, fiind golgeter detașat. Atacantul italian a marcat și în meciul tur, două goluri din penalty



Azi, Gasperini nu se poate baza pe serviciile golgeterului sloven Ilicic, accidentat, dar a demonstrat în urmă cu 3 zile, contra lui Sassuolo, că are soluții. Zapata a marcat o dublă, iar Muriel a intrat la rândul lui cu poftă de joc. Alt titular indisponibil e Mario Pasalic, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Și Inzaghi are trei absențe de marcă. Brazilienii Luis Felipe, Lucas Leiva și căpitanul Senad Lulic.


Chiar dacă miza partidei, cel puțin pentru Lazio, ar îndemna la prudență, mi-e imposibil să cred că nu vom avea un duel pe cinste, cu goluri multe. Pariul meu e over 3 goluri asiatic, la o cotă de 1,90 pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atalanta vs Lazio
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro