Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.17

Superbet

Aston Villa se deplaseaza pe St. James Park intr-o incercare disperata de a parasi subsolul clasamentului. Misiunea oaspetilor nu va fi insa usora, in conditiile in care Newcastle vine cu un moral bun la acest meci dupa victoria la scor de neprezentare de etapa trecuta cu una din pretendentele la cupele europene Sheffield. Desi golurile au venit dupa ce oaspetii au ramas in 10, victoria cotofenelor nu poate fi contestata, performanta acestora fiind cu atat mai mare cu cat Sheffield are a-2-a cea mai buna aparare din campionat dupa Liverpool.Newcastle nu mai este echipa defensiva cu care eram obisnuiti, joaca un fotbal mai orientat pe atac si asta s-a vazut, cotofenele avand 7 goluri in ultimele 3 meciuri. Aston Villa este in cadere libera si jocul prestat nu le da prea mari sperante baietilor lui Dean Smith in vederea unei salvari de la retrogradare desi cu o victorie astazi si cu jocul rezultatelor poate trece pentru prima oara deasupra liniei dupa mult timp.De la reluare, Villa a jucat 2 meciuri acasa si a reusit sa adune 1 punct. Nu a mai batut pe nimeni de 6 etape iar din deplasarile din acest sezon a reusit sa adune doar 8 puncte, ultima victorie fiind de pe 1 ianuarie. Newcastle un a mai pierdut acasa de 6 etape, perioada in care a incasat 1 gol, in meciul din cupa cu Rochdale. Pentru a gasi ultima victorie a lui Aston Villa la Newcastle, trebuie sa mergem pana in aprilie 2005 cand se impunea cu un sec 3-0. De atunci si pana acum au mai urmate 11 meciuri cu cotofenele din postura de gazde, acestia castigand 7 si remizand in 4. Nu o vad pe Villa plecand triumfatoare din aceasta partida, dar am sa aleg varianta mai sigura in cazul in care Newcastle nu reuseste sa invinga. Gazdele nu pierd astazi.

Se anunta spectacol la Bergamo in aceasta seara, acolo unde Atalanta primeste vizita lui Lazio. Gazdele sunt o echipa spectaculoasa si ne-au obisnuit cu goluri, avand o medie fabuloasa, 18 din ultimele 20 de meciuri in care a fost implicata Atalanta, s-au soldat cu cel putin 3 goluri. Gazdele sunt in pole positon pentru locul 4, avand 6 puncte peste Roma si un joc care le permite sa spere la Champions League. Gasperini a facut din Atalanta o masinarie de goluri, au 74 de goluri si spera sa atinga borna de 100, ultima performanta de acest gen fiind reusita de o echipa din Italia in 1951, cand Milan, Inter si Juventus treceau toate de 100 de goluri iar Milan castiga campionatul. De cealalta parte, Lazio viseaza la primul Scudetto dupa 2 decenii si cele 21 de etape de invincibilitate sunt dovada clara ca se poate. Forma golgheterului Immobile ii da sperante lui Lazio,aceasta reusind 27 de goluri in acest sezon si conduce in clasamentul golgheterilor.Luis Felipe,Leiva si Lulic lipsesc de la oaspeti in timp ce gazdele nu se pot baza pe Gasperini, Ilicic si Pasalic. In 9 din ultimele 12 partide, ambele echipe au inscris sau s-au marcat cel putin 3 goluri. Varianta pe care merg aici este GGsau3+.

cota2.ro

Galacticii primesc vizita Mallorcai intr-un meci care ii poate readuce pe primul loc. Multe nu ar fi de spus despre acest meci, Real se lupta cota la cot cu Barcelona pentru al doilea campionat din ultimii 7 ani si nu-si permite pasi gresiti cu Mallorca. Desi oaspetii au reusit o victorie surprinzatoare in meciul tur si mingea e rotunda, nu cred ca se poate pune problema invingatoarei in aceasta seara. Real castiga si minim 2 goluri in meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Newcastle vs Aston Villa
Pronostic:
1x
Cota
1.41
Atalanta vs Lazio
Pronostic:
GGsau3+
Cota
1.28
Real Madrid vs Mallorca
Pronostic:
1&2+
Cota
1.20
Cota finala: 2.17
Profit: 11.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro