Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Manchester City

BETANO

Chelsea și Manchester City joacă astăzi, de la 22:15, în derby-ul rundei cu numărul 31 din Premier League.


cota2.ro

Meciul dintre Chelsea și Manchester City poate declanșa o adevărată sărbătoare, dar în Liverpool. Dacă formația lui Guardiola nu se impune astăzi, „cormoranii” devin matematic campioni.


Înfruntarea de pe Stamford Brigde are o miză reală doar pentru gazde, implicate în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Victoriile obținute de United și Wolves au redus avansul trupei lui Lampard la doar două puncte, cu 7 etape rămase de disputat din actualul sezon. City e pe locul 2, cu 63 de puncte, și sportiv e sigură că ar merge și în ediția următoare a Champions League. „Cetățenii” așteaptă însă răspunsul de la TAS în privința suspendării europene dictate de UEFA din cauza încălcării fair-play-ului financiar.


Dacă Lampard poate etala cam cea mai bună garnitură, absenți fiind doar Tomori și Hodson-Odoi, Guardiola are 3 jucători importanți accidentați. Golgeterul Sergio Aguero s-a operat și e probabil să rateze restul sezonului, John Stones are o lovitură la gleznă și sunt șanse mici să joace astăzi, iar tânărul Phil Foden, fotbalist pe care Pep mizează enorm, va lipsi tot din cauza unor probleme la gleznă.

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești 50 de Lei free-bet FĂRĂ DEPUNERE


Meciul din turul campionatului, câștigat de City cu 2-1, a avut parte de mai multe anomalii. Chelsea a terminat cu o posesie superioară, 53%, lucru greu de realizat împotriva formațiilor lui Pep Guardiola. Londonezii au avut doar două șuturi pe poartă, în timp ce trupa din Manchester 4. Nici din punct de vedere al agresivității nu s-a rupt norma, doar două galbene și un total de 14 faulturi. Alte statistici interesante despre duelul de astăzi:



  • 41-12 e golaveraj lui Manchester City pe teren propriu în acest sezon de Premier League
  • Surprinzător, Chelsea se simte mai bine în deplasare, unde a acumulat cu 3 puncte mai mult decât acasă și a marcat 9 goluri în plus
  • 1,78 cartonașe galbene/meci a încasat Chelsea în anul 2020
  • 1,6 cartonașe galbene/meci a primit Manchester City în anul calendaristic 2020. În 3 partide formația lui Guardiola nu a văzut niciun avertisment


Chelsea - Manchester City va fi arbitrat de Stuart Attwell, un arbitru care arată în medie 4,4 cartonașe galbene/meci când oficiază în Premier League. Lipsa unei rivalități crâncene între cele două cluburi și miza nesemnificativă a meciului pentru Manchester City mă duc cu gândul la un meci lipsit de incidente, ca în turul campionatului. Mai mult, Guardiola va încerca să evite noi accidentări, după loviturile încasate de Aguero și Foden. Pariul este unul pe cartonașe, sub 4.5 în meci la o cotă de 1.65 pe BETANO.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Manchester City
Pronostic:
sub 4.5 cartonașe
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 4.55
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro