Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo București vs FCSB

BETANO

Dinamo București - FCSB

Dinamo si FCSB se intalnesc diseara in prima mansa din a doua semifinala a Cupei Romaniei. Aseara Sepsi OSK s-a impus in fata Politehnicii Iasi cu scorul de 5-1 si e ca si calificata in finala.

cota2.ro

Dinamo vine dupa infrangerea cu Sepsi din campionat, scor 1-3 dupa ce mai bine de o repriza au avut superioritate numerica. Din ce am aflat de prin presa, se pare ca in vestiarul celor de la Dinamo nu e tocmai ”miere”, iar in meciul de diseara, Mihalcea nu poate conta pe atacantul Perovic. Antrenorul ”cainilor” poate conta insa pe Montini, Lazar si Kilyen.

FCSB nu a castigat niciun meci de la reluarea campionatului, iar accidentarile ii dau batai de cap lui Bogdan Vintila. Acesta nu poate conta diseara pe Filip, Pantiru, Oaida, Nedelcu si Soiledis, acestia fiind accidentati, dar nici pe Tanase, acesta fiind eliminat in meciul cu Gaz Metan si implicit suspendat pentru acest meci. A revenit Iulian Cristea in schimb, iar impreuna cu Miron cred ca pot face un cuplu destul de solid in defensiva. Coman si Man sunt incerti insa cred ca vor juca in aceasta partida.

Personal ma astept un meci cu multe ocazii si dur pe alocuri. Dinamo a jucat doar un meci, iar oboseala cred ca o sa-si spuna cuvantul. Ma astept la un rezultat pozitiv pentru ros-albastri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo București vs FCSB
Pronostic:
FCSB -0.25 AH
Cota
1.89
Cota finala: 1.89
Profit: 8.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro