Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Lecce

BETFAIR EXCHANGE

Juventus și Lecce se întâlnesc vineri, de la 22:45, în runda cu numărul 28 din Serie A.


cota2.ro

Juventus pare să se fi desprins din nou în campioană după eșecul suferit de Lazio cu Atalanta. „Bătrâna Doamnă” are un avans de 4 puncte față de principala urmăritoare, cu 11 etape rămase de disputat din actualul sezon.


Lecce s-a făcut de râs în ambele meciuri de la reluarea competiției. A pierdut 2-7 cu Atalanta, 1-4 cu Milan și a ajuns pe loc retrogradabil, antepenultimul.


Maurizio Sarri are probleme serioase de efectiv. Danilo e suspendat, iar Alex Sandro, Chiellini, De Sciglio, Higuain, Khedira și Demiral sunt accidentați. Lotul lui Juventus este însă suficient de valoros pentru a acoperi absențele. Cristiano Ronaldo tocmai a mai bătut un record. A marcat contra celor de la Bologna golul cu numărul 43 în Serie A și a devenit cel mai bun marcator portughez din istoria ligii, devansându-l pe Rui Costa. La doar 5 goluri în spatele golgeterului Ciro Immobile, Cristiano nu are cum să nu se gândească să obțină și această distincție, așa că mizez pe un meci în care va fi protagonist. Cota pentru minim două goluri marcate de Balonul de Aur este 2,88. În tur, fără Ronaldo pe teren, Juventus a scos doar un 1-1 pe terenul lui Lecce.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Lecce are cea mai slabă defensivă din Serie A, cu 60 de goluri încasate în 27 de meciuri

3,5 e media golurilor înscrise în meciurile în care a fost implicată Lecce, a doua medie din Italia, după Atalanta

Juventus a marcat în toate meciurile jucate acasă în acest sezon de Serie A

Lecce are o medie de peste un gol/meci marcat în deplasare



Lecce e una dintre echipele boeme din Serie A. Iese la joc în fața oricărui adversar, dar e pedepsită drastic de cele mai multe ori. Cred că așa va fi și astăzi. Pariul meu este ambele marchează, la o cotă de 2,34 disponibilă în Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Juventus vs Lecce
Pronostic:
GG
Cota
2.34
Cota finala: 2.34
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro