Ponturi Pariuri Fotbal Brentford vs West Brom

BETANO

Brentford și West Brom se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, într-un meci cu implicații majore în lupta pentru promovarea în Premier League.


cota2.ro

West Brom este noul lider din Championship, în ciuda semieșecului din meciul cu Birmingham, primul de la reluarea competiției. Aceștia au profitat de înfrângerea lui Leeds, 0-2 la Cardiff. În schimb, Brentford a început cum nu se poate mai bine, cu o victorie la Fulham, scor 2-0.


Cu 8 etape rămase de disputat din actualul sezon, lupta pentru promovare nu e decisă. Brentford speră în continuare să termine pe unul dintre cele două locuri care asigură accesul în Premier League fără chinul play-off-ului. În acest moment e la 8 puncte în spatele lui West Brom și Leeds, iar o victorie astăzi ar strânge lucrurile. Gazdele au primit o veste excelentă înainte partidei. Francezul Bryan Mbeumo, al doilea golgeter al echipei, cu 14 goluri, a primit undă verde să joace. El a avut coronavirus și a lipsit în meciul precedent, cu Fulham.


Deschide cont la BETANO prin acest link și primești 50 de Lei free-bet FĂRĂ DEPUNERE


Brentford și West Brom sunt cele mai ofensive echipe din eșalonul secund englez. Fără absențe importante, cele două formații garantează un spectacol pe cinste. Câteva statistici interesante:


  • 66 de goluri a marcat Brentford în acest sezon. Are cel mai bun atac, urmată chiar de West Brom, cu 63 de reușite
  • 2,6 goluri s-au marcat în medie în duelurile în care a fost implicată Brentford. 2,7 e media în meciurile lui West Brom
  • 22 de goluri a marcat Ollie Watkins, atacantul lui Brentford, al doilea golgeter al competiției
  • 2 goluri pe meci a marcat Brentford pe propria arenă în acest sezon, cea mai bună medie din Championship
  • West Brom e formația cu cele mai multe puncte în deplasare sezonul ăsta, 39
  • Brentford beneficiază, în medie, de 6.16 cornere per meci, în timp ce adversarii săi de 4.36
  • West Brom beneficiază, în medie, de 6.07 cornere per meci, iar adversarii de 4.89

Stilul de joc al ambelor echipe este de așa natură încât așteptările în materie de cornere sunt destul de mari pentru mine, iar cifrele îmi întăresc convingerea că există șanse decente să câștigăm acest pariu. Media de cornere la meciurile lui Brentford este de 10.52, iar la meciurile lui West Brom este de 10.96, așa că voi merge pe acest trend al overului. Ultimele 3 partide directe au furnizat 10, 20, respectiv 13 cornere sunt 43 de cornere în 3 meciuri și azi voi forța un pic, pentru o cotă foarte bună disponibilă în BETANO la valoarea de 3.10 pentru peste 12.5 cornere în meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brentford vs West Brom
Pronostic:
Peste 12.5 cornere
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro