Ponturi Pariuri Fotbal Leeds vs Fulham

BETANO

Leeds și Fulham se întâlnesc în runda cu numărul 39 din Championship, într-un meci care se poate dovedi decisiv în lupta pentru promovarea în Premier League.


cota2.ro

Leeds și Fulham pot profita de seria proastă a liderului West Brom, care a pierdut din nou ieri, 0-1 cu Brentford, și staționează la 71 de puncte. Tot atâtea are și Leeds, iar Fulham e pe locul 4, cu 64. O victorie a londonezilor ar încinge ultimele 7 etape.


Leeds a fost marea favorită la promovare încă din startul sezonului. Marcelo Bielsa a rămas să își continue munca și a transformat echipa într-una echilibrată, pe alocuri machiavelică. Leeds are cea mai bună defensivă din liga secundă engleză, cu 32 de goluri încasate în 38 de meciuri.


Adversara este Fulham, formația cu cel mai valoros lot din Championship, din care face parte și golgeterul competiției, sârbul Mitrovic.


Bielsa are o singură absență importantă, în persoana lui Pablo Hernandez, veteranul spaniol de la centrul terenului. De cealaltă parte, Scott Parker are șanse mici să îi utilizeze pe Mawson și Kongolo.


Deschide cont la BETANO prin acest link și primești 50 de Lei free-bet FĂRĂ DEPUNERE


Duelul din tur a fost unul controlat de Leeds, dar câștigat cu ceva șansă de Fulham, scor 2-1. Trupa lui Bielsa a terminat cu o posesie de 65% și un raport al ocaziilor de 15-7, insuficient însă. Alte detalii interesante despre înfruntare:


  • Leeds a acumulat 37 de puncte pe teren propriu în acest sezon. A pierdut doar 3 mecuri și are un golaveraj de 26-13 „acasă”
  • Fulham a câștigat doar 6 meciuri pe teren străin și a remizat de 8 ori. Ultimele 3 deplasări s-au terminat la egalitate
  • Leeds e echipa în meciurile căreia se marchează cele mai puține goluri, o medie de 2,3
  • Nici Fulham nu e mai darnică, cu o medie de 2,4 goluri/duel
  • În 2020, Fulham nu a marcat niciodată mai mult de un gol în deplasare
  • 0 goluri a încasat Leeds în ultimele 3 meciuri jucate pe propria arenă


Leeds și Fulham par să nu fi revenit în formă maximă după pauză. Ambele au pierdut primele meciuri fără să marcheze, iar rezultatele lor din 2020 indică un meci închis. Pariul meu e 1X & SUB 3,5 goluri în meci, la o cotă de 1,65. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leeds vs Fulham
Pronostic:
1X & SUB 3.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 5.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro