Ponturi Pariuri Fotbal Trabzonspor vs Ankaragucu

BETFAIR SPORTSBOOK

Trabzonspor și Ankaragucu se întâlnesc azi, de la ora 21:00, într-un duel al contrastelor în prima ligă turcă.


cota2.ro

Trabzonspor ocupă locul secund în Turcia, la două punctele în spatele lui Basaksehir, formația favorită a președintelui Erdogan, dar are o problemă. UEFA a sancționat-o din cauza fair-play-ului financiar și nu poate participa în ediția următoare a cupelor europene. Motivația ar trebui să existe oricum în lupta pentru titlu, care ar fi trecut în palmares indiferent de ce se va decide la TAS.


Ankaragucu e pe ultimul loc în Turcia, dar păstrează șanse reale de salvare. Cu 6 etape rămase de disputat, formația din capitală are de recuperat doar 4 puncte până la formațiile de deasupra liniei, Rizespor și Yeni Malatyaspor.

Deschide cont la BETFAIR prin acest link și primești 500 de Lei BONUS din partea casei!


Trabzonspor arată o forță ofensivă de senzație sezonul ăsta. Are de departe cel mai bun atac, cu 64 de goluri, 10 mai mult decât următoare ofensivă. Tot ei dau și golgeterul competiției, pe norvegianul Sorloth. Adversara are probleme mari să trimită mingea în plasă, cu doar 25 de reușite. Alte statistici grăitoare despre meci:


  • 1 singur meci fără gol marcat are pe teren propriu are Trabzonspor în acest campionat
  • 2,6 goluri pe meci marchează Trabzon acasă
  • Ankaragucu a marcat 12 goluri în deplasare, dar deține performanța de a perfora poarta celor 3 granzi, Galatasaray, Fenerbahce și Besiktas
  • Cu 3-0 s-a impus Trabzon în tur, într-un meci în care a expediat nu mai puțin de 10 șuturi pe spațiul porții adverse.


Trabzonspor nu a mai câștigat titlul în Turcia din 1984, iar o astfel de oportunitate nu se mai va ivi curând, așa că e de neconceput să se încurce în fața ultimei clasate. Cum victoria gazdelor oferă o cotă mult prea mică, merge încercat Trabzonspor marchează peste 2,5 goluri, la o cotă de @2,15.




Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Trabzonspor vs Ankaragucu
Pronostic:
Trabzon marchează minim 3 goluri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro