Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 9.56

BETANO

Werder Bremen - 1. FC Köln - ”Alb-verzii” inca spera sa evite retrogradarea, iar pentru acest lucru au nevoie de succes astazi in fata celor de la Koln, dar si un ajutor din partea celor de la Union Berlin. Ma astept ca gazdele sa nu dezamageasca si sa obtina astazi cele trei puncte.

RC Celta de Vigo - FC Barcelona - Barcelona are nevoie de succes pe terenul celor de la Celta Vigo pentru a tine aproape de Real Madrid. Tripleta Griezmann - Suarez - Messi e atuul ”catalanilor” si nu vad aici alt rezultat, decat o victorie a oaspetilor. Nu stiu cat de convingatoare o sa fie aceasta victorie avand in vedere jocul slab prestat in deplasare de acestia insa consider ca Barcelona o sa castige.

cota2.ro

FC Chindia Târgoviște - Politehnica Iași - Pentru echipa lui Rednic a fost o saptamana de cosmar. Dupa infrangerea cu Voluntari, a urmat o umilinta cu Sepsi in Cupa scor 5-1, iar apoi o durere imensa in tot orasul, disparitia fostului antrenor al Politehnicii, Ionut Popa. Indiferent de adversar, Poli trebuie sa-si revina si sa castige astazi in memoria lui, iar meciul cu Chindia pare un prilej perfect.

FC Augsburg - RB Leipzig + Borussia Mönchengladbach - Hertha BSC Berlin - Inca e lupta pentru pozitia a treia si a patra in Bundesliga, iar primele sanse le au Leipzig si Monchengladbach. Ma astept ca adversarele lor, scapate de emotii sa introduca multe rezerve. Bine, daca vorbim de Hertha cu siguranta o sa faca acest lucru deoarece au infirmeria plina. Ma astept la victorii clare ale ambelor formatii si bineinteles, verdele bifat pe pronosticurile noastre.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Werder Bremen vs 1. FC Köln
Pronostic:
1
Cota
1.62
RC Celta de Vigo vs FC Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.61
FC Chindia Târgoviște vs Politehnica Iași
Pronostic:
X2
Cota
1.63
FC Augsburg vs RB Leipzig
Pronostic:
2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.53
Borussia Mönchengladbach vs Hertha BSC Berlin
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 9.56
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro