Ponturi Pariuri Fotbal Udinese vs Atalanta

BETFAIR EXCHANGE

Udinese și Atalanta joacă azi, de la 20:30, în etapa cu numărul 28 din Serie A.


cota2.ro

Udinese are un final complicat de sezon. Are 28 de puncte, doar cu 3 mai multe decât Lecce, formație aflată pe loc retrogradabil. Nici forma nu le oferă gazdelor de astăzi prea multe motive de optimism, fiind fără victorie în ultimele 9 meciuri oficiale.


Atalanta în schimb e cea mai în formă echipă din Europa. Bergamascii sunt o mașină de goluri, au pierdut șirul victoriilor consecutive și par să își fi asigurat locul pentru ediția următoare a Ligii Campionilor. Ocupă locul 4, cu 54 de puncte, 6 peste AS Roma.


Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Meciul tur, jucat în octombrie, s-a soldat cu o lecție de fotbal. Atalanta a câștigat cu 7-1, într-o partidă în care a expediat 16 șuturi pe spațiul porții lui Udinese. Alte statistici cu care Atalanta își sperie adversarii:


  • Cel mai bun atac din Italia, cu 77 de goluri, 21 mai multe decât liderul Juventus
  • Un singur meci fără gol marcat în deplasare în tot sezonul
  • 37 de goluri a înscris Atalanta în deplasare. A pierdut un singur meci pe teren străin, 1-2 cu Bologna
  • 2,85 goluri/meci e media celor de Atalanta în deplasare
  • 2 deplasări în care a marcat 7 goluri are Atalanta în anul 2020 (7-0 cu Torino și 7-2 cu Lecce)


Gasperini și-a recuperat toți jucătorii. Față de remontada fantastică cu Lazio, 3-2, după ce au avut deficit de două goluri, antrenorul Atalantei se poate baza pe Pasalic, iar golgeterul Ilicic e complet refăcut. Cum formația din Bergamo trebuie să fie în continuare atentă în lupta pentru Liga Campionilor, nu văd de ce n-ar face un nou meci mare.


Pariul meu e din nou pe goluri la o cotă de 2.10 în Betfair Exchange, unde voi miza pe linia de peste 3 goluri în meci în regim asiatic, ceea ce înseamnă că în cazul în care se înscriu fix 3 goluri, primim cota 1, iar pariul nostru este câștigător dacă se înscriu de la 4 în sus!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Udinese vs Atalanta
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 8.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro