Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.13

UNIBET

Hamburger SV - SV Sandhausen - Hamburg e aproape sa-si rateze intregul sezon dupa ce a ocupat loc de promovare. In aceste ultime etape nimic nu a mai mers asa cum ar trebui, iar astazi trebuie sa castige si sa astepte ajutor din partea liderului deja promovat, Bielefeld, in meciul cu Heidenheim.

Espanyol - Real Madrid - Real Madrid nu are voie sa faca pasi gresiti, mai ales dupa ce Barcelona a remizat pe terenul celor de la Celta Vigo. Espanyol vrea si ea sa evite retrogradarea insa astazi cred ca ”Los Blancos” o sa fie mai buni. Diferenta e uriasa si chiar daca Real nu poate conta pe cativa jucatori, au in componenta lotului valori incontestabile care pot inlocui cu brio titularii de baza.

cota2.ro

Dinamo Bucureşti - SC FC Voluntari SA - Dinamo a ajuns ultima in Play-Out si tremura destul de serios. Chiar daca jucatorii sunt ferm convinsi ca nu vor avea probleme cu retrogradarea, infrangerea cu FCSB-ul la scor de forfeit nu prea le da dreptate, mai ales ca ros-albastrii au folosit si multi copii. Voluntari merge excelent, iar in 12 din ultimele 14 dueluri directe au avut cel putin doua goluri pe tabela de marcaj.

CFR Cluj - Universitatea Craiova - ”Derby-ul” zilei se joaca insa in Gruia, acolo unde campioana CFR Cluj, primeste vizita singurei echipe care practic ii mai poate fura titlul, Universitatea Craiova. Foarte putine goluri in meciurile directe si daca ne gandim ca Dan Petrescu s-ar multumi si cu un egal, eu merg personal pe mana oltenilor care cred ca vor avea un cuvant de spus in acest meci.

Udinese - Atalanta - Biletul am ales sa-l inchei simplu. Udinese intalneste cea mai in forma si cea mai ofensiva echipa din Serie A. Atalanta e in format complet dupa revenirile lui Pasalic si Ilicic. Golurile nu ar trebui sa lipseasca din acest duel, mai ales ca in intalnirile directe am avut goluri din belsug.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Hamburger SV vs SV Sandhausen
Pronostic:
Hamburger SV -1 AH
Cota
1.49
Espanyol vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid -1 AH
Cota
1.00
Dinamo Bucureşti vs SC FC Voluntari SA
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatice
Cota
1.58
CFR Cluj vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova +1 AH
Cota
1.42
Udinese vs Atalanta
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatice
Cota
1.30
Cota finala: 4.35
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro