Ponturi Pariuri Fotbal Astra Giurgiu vs FCSB

BETFAIR SPORTSBOOK

ROMÂNIA: Liga 1 - Grupă campionat - Runda 5

De la ora 20:00 , ultima etapa din runda a - 5 -a , Astra Giurgiu primeste vizita FCSB-ului pe Stadionul Marin Anastasovici.

Astra inca mai spera la cupele europene fiind la 2 pct distanta de locul 3 .Gazdele intalnesc un adversar pe care l-au invins de doua ori in acest sezon cu scorurile 2-1 si 3-1.

cota2.ro

Astra etapa precedenta a pierdut pe terenul Craiovei , in ultimul minut , un meci in care Craiova a controlat in proportii mari jocul . Andone a decis sa-i menajeze pe Budescu si pe Alibec care nu au fost 100% apti pentru partida. Ultima reziliere de contract din lotul Astrei este al lui Gabi Tamas , acesta refuzand sa mai continue pana la finalul sezonului. Suspendarea de 2 etape a lui Bogdan Andone s-a terminat ,el revenind la acest meci pe banca. Alibec si Budescu vor fi cu siguranta in prim 11 in aceasta partida , fiind foarte motivati sa castige impotriva fostei echipe.

FCSB a reusit o victorie importanta contra lui Dinamo in cupa , fiind aproape sigura de finala cu Sepsi . Vestile bune pentru ei continua , Coman , Man si Oaida sunt apti pentru a juca , Vintila avand sansa sa-i bage in repriza a 2-a pentru a asigura pozitia a- 3 a in clasament.

Va fi un meci destul de echilibrat dar atacul Astrei cu Alibec , Fatai si Budescu pot face diferenta in orice moment in fata apararii FCSB-ului ,fiind cu mult mai experimentati decat pustii lui Vintila . Tinand cont de situatia Astrei din campionat , nu au ce sa piarda  ,incercand sa joace un fotbal deschis chiar din startul meciului. Vintila avand solutiile in aceasta partida cu Coman, Oaida si Man iar de cealalta parte Alibec si Budescu vor neaparat victoria , sunt de parere ca vom vedea cel putin 3 goluri in aceasta partida .Pariem peste 2.5 goluri cota 2.15

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Astra Giurgiu vs FCSB
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 11.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro