Ponturi Pariuri Fotbal Astra Giurgiu vs FCSB

BETANO

Victoria Craiovei de aseară a incins puțin spiritele în Liga 1, cei care deja o vedeau din nou campioană pe CFR punându-și unele semne de întrebare. 


cota2.ro

De la ora 20.00, avem meciul dintre Astra și FCSB , un meci al orgoliilor in ultimii ani, mai ales că antrenorul Bogdan Andone si cel mai bun jucător al gazdelor Denis Alibec nu s-au despărțit în condiții prea bune de Gigi Becali.


Deși a câștigat meciurile directe din sezonul regulat , lucrurile stau cu totul altfel acum pentru formația din Giurgiu, care nu a primit licență pentru cupele europene, nu are obiectiv și s-a despărțit în această săptămână de cel mai bun jucător defensiv al său, după ce Gabi Tamaș și-a reziliat contractul. 


FCSB este pe cale să bifeze încă un an fără titlu, iar lotul este decimat de accidentări, Man, Coman, Oaidă sau Soileidis sunt doar câțiva dintre accidentați, Vintilă fiind nevoit din nou să apeleze la improvizații. Defensiva nu este deloc sigură, astfel că sunt șanse mici ca echipa bucureșteană să termine fără gol primit.  


Avem un meci între două echipe care deja se gândesc la sezonul viitor si cred că vom asista la un meci spectaculos. Ambele echipe sunt nesigure în defensivă, însă în atac au jucători care pot face diferența. Merg pe un over 2,5 goluri, așa cum a fost și în sezonul regulat. Succes.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Astra Giurgiu vs FCSB
Pronostic:
Over 2,5 goluri
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 8.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro