Ponturi Pariuri Baschet Barcelona vs Baskonia

BETANO

Astăzi se dispută finala ligii spaniole de baschet, cea mai puternică ligă din Europa, pentru titlu urmând să se lupte Barcelona și Baskonia.  


cota2.ro

Pandemia de coronavirus a făcut din acest sezon unul unic, cu reguli diferite, pentru locurile din semifinale fiind desfășurat un mini turneu la Valencia, pe La Fonteta, turneu al cărei mari pierzatoare a fost chiar campioana Real Madrid, care a ratat prezența între primele 4 pentru prima dată în ultimii 12 ani. 


Barcelona și Baskonia au facut parte din aceeași grupă desfășurată la La Fonteta , meciul direct fiind câștigat de catalani cu 81-75, iar mai apoi au trecut în semifinale de Burgos, respectiv Valencia. 


Meciurile directe dintre cele două au devenit un clasic, atât Barcelona cât și Baskonia fiind echipe de top care joacă an de an în Euroligă și ajung in fazele superioare ale play-offului în liga internă. 


Deși în ultimii ani victoriile au fost împărțite și la ambele echipe există jucători de mare valoare care să facă diferența, precum Mirotic, Hanga, Heurtel sau Higgins la Barcelona, respectiv Shengelia, Shields, Dragic ori Granger la Baskonia, în această seară echipa catalană este favorită certă, din cel puțin două motive .


Finala se dispută la Palau Blaugrana din Barcelona, acolo unde fanii vor putea urmări partida pe un ecran gigant, bineînțeles cu respectarea regulilor de distanțare socială, pregătirile pentru sărbătorirea titlului fiind deja făcute și cel mai important motiv , echipa lui Pesic este mult mai odihnită, având o partidă mult mai ușoară în semifinale contra lui Burgos, în timp Baskonia s-a calificat dramatic în fața Valenciei. Pe lângă toate acestea adăugăm și faptul că bascii au si 3 ore în minus de odihnă și  au fost nevoiți să zboare de la Valencia la Barcelona pentru această finală. 


În condițiile programului extrem de încărcat si a meciurilor din 2 în 2 zile, cred că factorul fizic va fi hotărâtor și văd o victorie a Barcelonei la peste 6 puncte. Succes.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barcelona vs Baskonia
Pronostic:
Victorie Barcelona (-6,5 puncte)
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro