Ponturi Pariuri Fotbal Barcelona vs Atletico Madrid

BETANO

Barcelona și Atletico Madrid joacă astăzi, de la 23:00, în derby-ul etapei cu numărul 33 din La Liga.


cota2.ro

Barcelona a făcut doi pași greșiți de la reluarea campionatului, 0-0 cu Sevilla și 2-2 cu Celta Vigo, iar titlul pare în acest moment departe. Catalanii sunt pe locul secumd, la două puncte în spatele rivalei Real Madrid și cu dezavantaj în meciurile directe, criteriul de departajare în caz de egalitate de puncte. Pe scurt, Barcelona trebuie să strângă cu 3 puncte mai mult decât Real în ultimele 6 etape.


Messi și compania încep cursa de urmărire cu cel mai greu meci posibil, împotriva unui Atletico Madrid aflat în formă maximă. Trupa lui Simeone a câștigat ultimele 4 meciuri jucate, cu un golaveraj 9-1, și a consolidat locul de Liga Campionilor. În acest moment e pe 3, cu 58 de puncte, 6 peste Getafe, prima formație aflată sub linie.


Barcelona și Atletico s-au înfruntat deja de două ori sezonul ăsta. În turul campionatului, catalanii au câștigat cu 1-0 pe Wanda Metropolitano, într-un meci cu 8 cartonașe galbene. În semifinalele Supercupei Spaniei, partidă jucată în Arabia Saudită, madrilenii s-au răzbunat, scor 3-2. Și de data asta arbitrul a arătat 8 avertismente.


Alte statistici la zi despre duelul Barcelona - Atletico Madrid:



  • Alejandro José Hernández, arbitrul partidei, are o medie de 5,13 cartonașe galbene pe meci în acest sezon de La Liga
  • A arbitrat 4 meciuri ale lui Atletico și le-a arătat, în medie, 2 galbene/meci băieților lui Simeone
  • Barcelona are un bilanț SF pe teren propriu sezonul ăsta. A câștigat 15 meciuri și a făcut un egal. Nu a pierdut nicio partidă, iar golaverajul e 48-12
  • 2009 e anul în care Atletico Madrid a marcat ultima dată mai mult de un gol pe Camp Nou
  • 13 goluri a primit Atletico Madrid în deplasare sezonul acesta, cea mai bună defensivă din La Liga

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești 50 de Lei free-bet FĂRĂ DEPUNERE


La capitolul absențe, Quique Setien are aceeași lista ca în ultimele partide. Dembele, de Jong și Sergi Roberto nu pot evolua din cauza unor accidentări. Simeone are la dispoziție aproape tot lotul, cu excepția lui Hermoso și Vrsaljko.


Deși Barcelona e în față, moralul e de partea oaspeților în acest meci. În sânul catalanilor mocnește un conflict, acutizat de semieșecul cu Celta Vigo. Informațiile publicate de presa din Spania arată că Setien și staff-ul său au pierdut vestiarul și că există două tabere formate. Frământările interne și frustrarea pierderii locului 1 nu au cum să nu lase urme la Barcelona.


Pentru acest meci mă voi folosi de funcția BetCombo de la Betano unde poți combina pe același bilet mai multe selecții din cadrul aceluiași meci și voi miza pe minim 5 cornere în meci pentru Barcelona combinat cu handicapul +0.5 la cartonașe pe Atletico Madrid (adică Barcelona NU va avea mai multe cartonașe decât Atletico în acest meci)



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barcelona vs Atletico Madrid
Pronostic:
Atletico +0.5 handicap cartonațe & Barcelona over 4.5 cornere
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro