Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 26.42

UNIBET

Politehnica Iasi - AFC Hermannstadt - Trupa lui Mircea Rednic trage serios pentru a evita retrogradarea, iar etapa trecuta a luat o ”gura” buna de oxigen dupa victoria in fata celor de la Chindia Targoviste. La Hermannstadt sunt probleme destul de mari din cate am auzit, iar acest Ruben Albes nu a adus nimic nou. Alb-albastrii au avut enorm de multe cornere in meciul cu Clinceni si exceleaza la acest capitol. Ma astept ca si astazi, cei de la Poli, sa aiba ceva lovituri de colt.

FC Barcelona - Atletico Madrid - ”Derby” in toata regula in aceasta seara pe Camp Nou. Barcelona vine dupa semi-esecul cu Celta Vigo si a pierdut fotoliul de lider in fata ”galacticilor”, iar meciul cu Atletico se anunta unul extrem de greu daca ne gandim la problemele din interiorul clubului. Setien are sanse mici sa mai continue si din sezonul urmator si din cate am auzit, sunt conflicte intre acesta si Leo Messi. Pique e cel mai ”dur” jucator de la Barcelona, iar in ultimele trei meciuri directe cu Atletico, a incasat cel putin un cartonas. Consider ca nervii vor ceda, iar acesta va fi avertizat in acest meci.

cota2.ro

Torino - Lazio - Lazio pare ca nu vrea sa cedeze in lupta pentru titlu insa o sa fie extrem de dificil sa o mai ajunga pe Juventus. Immobile e principalul marcator din Serie A cu 28 de reusite si nu e exclus ca diseara sa-l vedem marcand un gol. Deasemenea, duelurile dintre Torino si Lazio au fost mereu spectaculoase, reusindu-se foarte multe goluri. Personal, vad un meci cu cel putin trei goluri diseara pe Olimpico di Torino.

Genoa - Juventus - Gazdele tremura serios in aceasta editie de campionat pentru ramanerea in Serie A. Din cate imi aduc aminte si in sezonul trecut au intampinat astfel de probleme. Juventus ramane, orice ar fi, cea mai buna echipa din campionat, iar Cristiano Ronaldo isi doreste sa ajunga golgeterul competitiei. E destul de dificil daca ne gandim ca Ciro are cu 5 reusite mai mult decat lusitanul. Totusi, consider ca se poate isi o ocazie sau un 11 metri pentr un gol al portughezului. Deasemenea, atat Genoa, cat si Juventus exceleaza la capitolul cornere.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Politehnica Iasi vs AFC Hermannstadt
Pronostic:
Politehnica Iasi peste 5.5 cornere
Cota
2.33
FC Barcelona vs Atletico Madrid
Pronostic:
G. Pique primeste un cartonas
Cota
2.40
Torino vs Lazio
Pronostic:
Ciro Immobile marcheaza + Peste 1.5 goluri
Cota
2.10
Genoa vs Juventus
Pronostic:
Cristiano Ronaldo marcheaza + Peste 7.5 cornere
Cota
2.25
Cota finala: 26.42
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro