Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.85

BETANO

Tovărășeilor, v-am zis că nu mă las până nu completez cu succes un Challenge la care m-a provocat un prieten bun, și anume să câștig 4 pariuri de cotă 3 consecutive! Practic, plecând de la o miză stabilită inițial, să zicem 100 de lei în cazul meu, o eventuală serie îndeplinită cu succes ne aduce un profit de 8000 de lei (matematică simplă, 3 la puterea a 4-a).

Ieri am avut un pic de ghinion pentru că am pierdut la un singur cartonaș...se întâmplă, ce să-i faci...azi voi miza pe 3 meciuri, pe care consider că le-am ales destul de binișor.

cota2.ro

Famalicao a avut un parcurs senzațional pentru o nou-promovată și poate spera chiar la cupele europene, dar pentru asta trebuie să se impună azi în meciul pe care îl va găzdui, împotriva lui Portimonense, echipă cu un picior în groapa retrogradării! Mizez pe faptul că Famalicao va continua evoluțiile bune și își va extinde seria de 6 meciuri fără înfrângere.

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești 50 de Lei free-bet FĂRĂ DEPUNERE

Sevilla a călcat strâmb etapa trecută și nu și-a respectat statutul de favorită cu Valladolid, iar asta s-ar putea să-i coste pe oamenii lui Lopetegui, care au ajuns la 4 egaluri consecutive și le suflă în ceafă Getafe și Villareal care vânează ultimul loc de Champions League, ocupat acum de Sevilla. Leganes cred că-și poate face planurile pentru divizia B de la anul. 6.09 este media de cornere obținută de Sevilla în fiecare meci.

Leeds United nu prea mai are cum să scape printre degete promovarea și în acest an, abia aștept să-i văd în Premier League! Dacă pentru Luton părea iminentă retrogradarea în League One, iată că oamenii lui Nathan Jones par să-și fi revenit, iar seria de 5 etape fără înfrângere i-a adus la doar 3 puncte depărtare de locurile care garantează supraviețuirea în Championship. Asta nu poate decât să ne bucure, pentru că, în cazul acesta, Luton n-ar avea motive să vină pe Ellan Road și să stea cu curu-n poartă, pentru că e nevoită să iasă la joc, iar cum Bamford este principalul pericol din atacul lui Leeds, mă aștept să-i convină de minune vreo 2-3 situații de contraatac.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Famalicao vs Portimonense
Pronostic:
1X
Cota
1.33
Leganes vs Sevilla
Pronostic:
Sevilla peste 3.5 cornere
Cota
1.46
Leeds United vs Luton Town
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.85
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro