Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.86

BETANO

Prieteni, practic...eu nu găsesc motive pentru care să NU joc solistul pe Sporting Lisabona în această seară împotriva lui Gil Vicente! Singurul amănunt care m-ar pune pe gânduri este absența lui Vietto, hai, poate și a lui Phellype, din lotul gazdelor pentru această partidă, dar overall, Sporting trece printr-un vârf de formă sub comanda lui Ruben Amorim. Ultimele 6 meciuri disputate în campionat pe Jose Alvalade au fost victorii, iar de la venirea noului antrenor, Sporting a bifat 13 puncte din 15 posibile.

Tradiția întâlnirilor directe este un alt argument: Sporting a câștigat ultimele 7 partide de pe propriul teren cu Gil vicente din campionat, înscriind de fiecare dată minim 2 goluri! De asemenea, Sporting a câștigat 7 din ultimele 8 dueluri directe, fie acasă, fie în deplasare. Pe teren străin, Gil Vicente a pierdut 8 din cele 14 meciuri disputate în acest sezon

cota2.ro

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

Ingolstadt are, probabil, cel mai valoros lot din liga a 3-a a Germaniei și erau văzuți drept favoriți la promovare, v-am mai spus asta.. Cu două etape înainte de final au de recuperat un deficit de 3 puncte față de ocupanta locului secund pentru promovare directă, sau un punct față de ocupanta locului de baraj. Victoria e obligatorie în cele două meciuri rămase, iar în ultimele 3 etape și-au făcut treaba! Adversarul de azi, Magdeburg, încă tremură pentru supraviețuirea în divizie.

Villareal e pe cai mari! De la reluarea campionatului a strâns 13 puncte din 15 posibile, și cu siguranță regretă faptul că a irosit un avantaj de două goluri în fața Sevillei în meciul direct, mai ales în fața adversarului cu care se luptă direct pentru ultima poziție de Champions League. Betis a reușit o singură victorie de la reluarea campionatului, și aceea în fața codașei Espanyol. În ultimele 7 directe, Betis a încasat de fiecare dată gol de la Villareal.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sporting vs Gil Vicente
Pronostic:
1
Cota
1.65
Ingolstadt vs Magdeburg
Pronostic:
Ingolstadt câștigă oricare repriză
Cota
1.40
Betis Sevilla vs Villareal
Pronostic:
Villareal marchează
Cota
1.24
Cota finala: 2.86
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro