Ponturi Pariuri Fotbal PAOK Salonic vs AEK Atena

BETFAIR SPORTSBOOK

PAOK și AEK, campioanele ultimelor două sezoane din Grecia, se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în play-off-ul ligii elene.


cota2.ro

PAOK și AEK n-au mai putut să țină pasul cu Olympiakos, care e deja campioană, fără să piardă vreun meci. A rămas însă o miză importantă în joc. Cine termină pe locul secund merge în preliminariile Ligii Campionilor. PAOK e în pole-position. Are 59 de puncte și avantajul meciurilor directe cu rivala din Capitală. AEK e la 3 lungimi în spate, când am ajuns la jumătatea play-off-ului.


Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un bonus de bun venit de 500 de Lei


PAOK a pierdut doar două meciuri acasă sezonul ăsta, ambele cu campioana Olympiakos. În rest, formația antrenată de Abel Ferreira s-a descurcat impecabil. Are un golaveraj de 31-11 și 11 victorii în 15 meciuri. Antrenorul portughez are două absențe importante pentru meciul de diseară, Vieirinha și Pelkas fiind accidentați. De la oaspeți lipsesc Bakakis și Galanopoulos.


Un detaliu interesant este că partida va fi arbitrată de o brigadă italiană cu Marco di Bello la centru, un arbitru care nu arată foarte multe cartonașe galbene, dar care va fi în fața unui test neobișnuit.


  • 4,15 cartonașe galbene arată, în medie, Marco di Bello în Serie A
  • 0 goluri a primit PAOK în ultimele 2 meciuri jucate pe teren propriu cu AEK
  • 1 meci din 5 a câștigat AEK de la reluarea competiției. Nici PAOK nu stă mai bine, cu două victorii, două eșecuri cu Olympiakos și o remiză cu Panatinaikos
  • 0 șuturi pe spațiul porții a trimis AEK în meciul din sezonul regulat pierdut cu 0-1 pe Toumba
  • 1,8 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile jucate de AEK în deplasare, cele mai puține din Grecia


Pentru acest meci propun un pariu combinat, 1X PAOK și sub 2,5 goluri în meci, la o cotă de @1,99 pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
PAOK Salonic vs AEK Atena
Pronostic:
1X & Sub 2.5 goluri
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro